Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Медни метална пуговица за шиене, ретро-копчета, декоративна обтегач за дънки, палто, сако, панталон, 10 бр. в партията,

 0

4.63лв. 7.47лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w103311

Моля, обърнете внимание

1. поради монитори, околна среда камери, осветление и други фактори на множествено въздействие на изображението има определен цвят и физическия вид,

2. Моля, оставете валиден адрес, име, телефон.Позволете ни да го изпратите по-бързо и корректнее

1. изображение

Тъй като се използва друго място, друг компютър, на цвета на изображението ще се различават.Моля, изтеглете реални цветове.Поради различни методи за измерване размер, може да има някои грешки (1-2 мм).

2. Опаковка:

Ние внимателно упаковываем всеки детайл, за да ви осигури сигурна изпращането.Така че, моля, проверете пратката преди расписываться за получаване, ако е счупена или повредена, можете да направите запис от превозвача.В същото време можете да снимате и да ни изпратите, ние ще решим проблема вместо вас за първи път.

3. Доставка:

1) След извършване на резервацията, моля, посочете правилните имена, адреси и телефони, с помощта на английски.В противен случай това ще се отрази на времето на пристигане поръчка, поръчка дори да не достигне до местоназначението си.

2). Специални стоките не се изпращат безплатно.Ние ще ви ги изпратим в съответствие с избрания от вас на логистиката.Икономична логистика отнема много време.Информация за проследяване на логистични липсва.Доставката отнема около 60 дни. (Специално време: 90 дни при упорита областта на логистиката, например, по време на официалните празници) Пристигане).Стандартна логистика достигне местоназначението около 25-45 дни.Бърза логистика достигне местоназначението около 7-30 дни.Моля, изберете метод за логистика в съответствие с вашите нужди. понякога тя може да бъде свързана с митниците, на почивка или метеорологични проблеми, които увеличават време на транспортиране.

3) След плащане на вашата поръчка, ние ще изпратим поръчката е в рамките на 1-7 дни

4) След изпращане на поръчката, ние ще доставим ви логистични място за вашата поръчка.Моля, поддържайте връзка, обърнете внимание, че проверката на

5) По време на митническото оформяне е различен във всяка страна, ние не гарантираме доставка на всички международни товари, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

6) Моля, обърнете внимание, че продавачът няма да носи отговорност за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, вносни мита и данъци в страната, цената на доставката не се включва данъци върху вноса

4. Начин на плащане:

1) Всички плащания са защитени условно отлагане, и вашият пълно плащане трябва да бъде направено в рамките на 3 дни.

2) Плащането се извършва само след потвърждение на доставката.

5. Обратна връзка:

1) Защото вашето мнение е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и обслужване.И ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви!


Технически характеристики

  • Украса > Няма
  • Тип продажба на едро > no
  • Номер на модела > JIDIHENGXING
  • Вид на метал > МЕСИНГ
  • Тип изделия > Копчета
  • Тип комплект > no
  • Стил > ГОЛЕНИЩЕ
  • Вид на копчета > Бутонът затвори
  • Форма > Кръг
  • Характеристика > Моющийся, Химическо чистене, Без никел, Екологично чисти
  • Техника на изпълнение > покритие
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Метални

Коментари (0)

Добави мнение