Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Форма за тиква овесена от смола Форма за Хелоуин от смола с капак Форми за леене епоксидна смола от тиква за Хелоуин Форма за леене на тиква със собствените си ръце, за да

 0

8.64лв. 17.28лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w104517

Нашата силиконова форма за Хелоуин са изработени от материали за еднократна употреба и безопасен за използване за отливане на такива материали като епоксидна смола.Тя е характерна форма на тиква и капака.С помощта на тази невероятна форма можете лесно да създават атрактивни коледни орнаменти, които също може да се използва повторно. идеален за любителите на занаяти собствените си ръце!

Спецификация:

-Материал: силикон

- Размери: около 9,6 см х 5,7 см / 3.8 инча × 2,24 инча

- Сфера на приложение: любители на diy, украса за Хелоуин, дом, училище

Сценарии на употреба: студио, дом, училище, парти в чест на Хелоуин

- Дестинация: форма / за банка за съхранение /украса

- Особености: гладък, здрав, лесен за почистване, дизайн във формата на тиква, готовият продукт е лесно да се премахват

Инструкции:

1. Почистете и подсушете форма.

2. Заливайте с катран бавно, като се избягва образуването на въздушни мехурчета.

3. Моля, изчакайте, докато смола изсъхне.

4. След като внимателно отворете формуляра за извличане на крайния продукт.

5. Почистете форма и се подгответе си до следващото използване.

Опаковъчен лист:

1 × форма за тиква овесена от смола

1 × капак за форми

Повече за продукта

1. Лесна за ползване: Подобрете играта си със собствените си ръце чрез тази форма за тиква овесена от смола.На кутията позволява лесно да се влиза и запечатывать любимите си ястия, така че можете да създадете перфектния декор за Хелоуин.Тази форма е задължително за всеки любител на diy, който иска да повиши своя творчески потенциал на ново ниво.

2. Служи дълго време: Нашите форми за тиква овесена от смола изработени от силикон, което осигурява многогодишно използване, без да вреди за малки части.Тези форми са антипригарными и подлежат на повторна употреба, който улеснява тяхното разбиване.

3. Лесна употреба: Благодарение на удобния дизайн, те са подходящи за всички ваши нужди в производството.Лесно използвайте го с литейными материали като епоксидна смола.Идеален е за начинаещи или опитни майстори.

4. Безопасен за употреба: Тези форми за тиква овесена от смоли, произведени от хранително-силикон, са надежден избор за любителите на ръкоделието.Лесно моющийся, за многократна употреба и безопасен за използване с различни материали, разкрийте своите творчески способности, чрез предоставяне на повече възможности за бродерия.

5. Предлагайте много функции: Удари на своите гости уникални многофункционални плесени за тиква овесена от смола.Използвайте ги като бутилки за подправки, украшения, бижута или създайте ефектни празнични украси.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Силиконова форма

Коментари (0)

Добави мнение