Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Нов 100 Плик Challenge Биндер " Couple Challenge Event Бележник Спестяванията Папка Гореща Продажба На Пликове Спестяванията Книга

 4.30

6.03лв. 10.96лв.

Бележка книги и тефтери за записи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w10676

Спецификации на продукта:

Материал: кожа (материал корица)

Размер: 23,5 * 17,5 см

Цвят: розов, черен, червен, сив, армейски зелено, синьо, зелено, лилаво

Технически характеристики: Със стикери + 25 вътрешни страници на 4 панела, с сито печат 25 вътрешни страници на 4 панела

Характеристики на продукта:

1. Този икономичен корици ви позволява с удоволствие харчат повече пари за спестявания!Ежедневно сгъване на определена сума пари в плик и да депозират голяма сума пари за кратко време ще ви представим огромно чувство на удовлетворение и задоволство, като спестявания по-увлекателен и сложни.

2. Започнете с малки, поставяйки пред себе си големи цели за спестяване - тази обвързване на бюджета може да се използва многократно.

3. Ще ви помогне да се изработи навик за спестяване - ако вие не знаете как да спестят от природата, това е работа за пестене може бързо да изработи имате навик за спестяване и да го направи да изглежда като игра, а не за досада.След като влезе в навик да отлагаме определена сума пари всеки ден в продължение на три месеца, ще ви бъде по-лесно да се придържаме към това по-късно!Ще ви помогне да придобиете финансова сигурност, да достигнете вашите финансови цели и се наслаждавайте на живота!

4. Защо избрахте нас? - В сравнение с традиционната копилкой, този комплект за тест по-мотивирани и разбираемо, знаете ли как се провежда тест и какво трябва да се постигне в бъдеще.

На вниманието.:

1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-3 см, благодаря за разбирането!

2. Поради разликите между различните монитори, моля, обърнете внимание, че изображението може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Пратката включва:

1 комплект * Savings Challenge box kit


Технически характеристики

  • Номер на модела > B3L48
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал на корицата > Хартия
  • Тип > Дневници
  • Търговска марка > ДЖЕСДЖЕЛИУ

Коментари (0)

Добави мнение