Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

200 МЛ Мини-Овлажнител за Въздух във формата на Хубава Елен Преносим Овлажнител на Въздуха Аромат на Етерично Масло Дифузор Мъгла за Дома/Офиса/Колата

 0

6.55лв. 10.93лв.

Блинницы

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w10767

Този прекрасен овлажнител на въздуха за ефективно ще спомогне за премахване на дискомфорта от сухия въздух, освежи въздуха, увлажнит на кожата и т.н. сигурен и Безопасен, идеален за употреба у дома, в офиса и колата.

Характеристики: Лек и очарователен външен вид, материал, отлично качество, сигурен и надежден.Наноатомирование и голям спрей са идеални за повишаване на влажността на въздуха, намаляване на количеството на прах и бактерии, хидратация на кожата.Лесен за използване просто добавете вода в овлажнителя и го включете към някой от USB-устройство, след което той ще започне да работи.Можете също така да добавите във водата няколко капки етерично масло, тогава то ще даде аромат, ще свеж въздух, премахване на неприятни миризми и ще се отпуснете тялото си.

Вградени led нощна светлина за по-удобно използване през нощта.Ниска консумация на енергия, той автоматично изключване след 6 часа работа.Захранване от USB, щепсела и да играе.Нейната лесно да се свърже с всеки използван от USB-устройство (например, към USB зарядното устройство, блок за захранване, лаптоп и т.н.).Сверхшумный дизайн, който не ще алармата си да учат, на работа или сън. Малък размер, който не заема място, идеална за използване в дома / офиса / колата.

Техническа спецификация: Материал: ABS + PC Цвят: розово, бяло (по избор) Работно напрежение: 5 vdc Работен ток: 500 ma Производителност: 200 мл, Обем на пръскане: 30-40 мл / ч синхронизация Функция: Автоматично изключване след 6 часа работа Размер на елемента: 117.9 * 93.1 * 92.6 мм / 4.64 * 3.67 * 3.65 размер на опаковката: 126 * 95 * 95 мм / 4.96 * 3.74 * 3.74 тегло на опаковката: 152 г / 5,36 грама

Забележки: 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката. 2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване, благодаря за разбирането.

Опаковъчен лист: 1 * Овлажнител на въздуха 1 * USB кабел 1 * Ръководство на потребителя


Технически характеристики

  • Напрежение (V) > 5V
  • Метод за хидратация > Отвеждане на мъглата
  • Произход > Континентален Китай
  • Капацитет > 1 л
  • Шум > 36 db
  • Мощност (W) > 5w
  • Търговска марка > TAPNM

Коментари (0)

Добави мнение