Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Луксозна прежда за ръчно плетиво е доста Здрава и удобна Прежди за плетене на една кука пуловери, одеала, шал със собствените си ръце

 0

8.59лв. 11.92лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w108641

Описание:

Характеристики:

1. Прежди от високо качество: Изработена от качествена вълна, не скатывающейся, трайни и не выцветающей прежда за всеки проект за плетене на една кука.

2. Многократно използване: Прежда е чудесен аксесоар за производство на плюшени топки, чанти ръчна изработка, пуловери, обувки, шапки, кукли, настолни постелки, нагрудников, шалове и т.н.

3. Безвреден за кожата: Вътрешна Монголия - това е много ценен текстилни материали, произведени във Вътрешна Монголия, с ниска доходност и качество.Тя е мека и нежна на допир, като детска кожа, добре поддържа топлина и комфорт, а също така абсорбира потта, осигуряване на кожата максимален комфорт.

4. Цветен комплект за плетене: за Боядисана прежда за плетене - умна прежда за начинаещи.От опаковки, прежди от различни цветове се получава мека прежда, за деца и възрастни, учещи плетиво

5. Практичност: Прежди отлично за плетене на дрехи, аксесоари и аксесоари за дома на една кука.Масивна калибър осигурява бърза работа с отлична чистота на линиите.

БЕЛЕЖКА:

1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Спецификация:

Материал: прежда

В комплекта са включени: 50 г (голяма) + 20 г (малка) прежда.

50 грама прежда: дължина 370 ярда (338 метра)

20 грама Филиал прежда: дължина 370 ярда (338 метра)

Препоръчани игли за плетене: 12 #, 13#

Пакетът включва:

1 x Груба прежда (50 г)

1 х Тънки нишки (20 г)


Технически характеристики

  • Тип прежди > Вълна
  • Тип > Прежди от смесового кашмир
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Кашемировое/бамбуковое влакна
  • Тип изделия > 100% Вълнена Прежда
  • Използването на > Плетене

Коментари (0)

Добави мнение