Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Водна Турбина Динамо-Машини за Вятърната Мелница 6KW 8KW 20KW 10KW 48V 96V 110V 120V 380V Безредукторный Генератор С Постоянни Магнити За Домашна употреба

 0

1 194.64лв.

Електрическо оборудване и консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w10878

Характеристика

1. Безредукторный, ниска начална момент и ниски обороти в минута

2. Има по индивидуален проект, лесен за инсталиране, поддръжка и ремонт.

3. Използването на нов набор от пръстеновидни изходни устройства мощност, което позволява да се преодолее традиционния генератор при намотке кабел.

4. Ротор за генератор с постоянни магнити, който използва патентован генератор на променлив ток, заедно със специален дизайн статор, ефективно намалява производството на въртящия момент на повърхността, което ви позволява да използвате повече вятърни турбини, а генератор притежава добри характеристики на съответствие, което осигурява надеждност на работа на устройството.

1 кВт-5 кВт, 6 кВт-20 кВт

Права вал

Конусен вал

1. Гаранционният срок на изделието е 1 година след покупката. (Щети, причинени от демонтажем, увреждане на ръка, etc.is гаранцията не се отнася).

2. Ако купувачът открие, че стоката наистина е проблем, в рамките на седем дни след получаване на стоката, купувачът може да се обърнете към продавача с молба да върне стоката за проверка.Ако продуктът наистина е дефектен, ние ще заменим с нова.Ако подходящи заместители не, то ние ще ви възстановим парите.Цена на доставка, обработка и застраховка, не подлежат на връщане.Ако се установи, че стоката, няма проблем, стоката ще бъде върната на купувача са за сметка на купувача.

3. Моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане.Вашето име, аукционна номер и причина за връщане, трябва да бъдат посочени в имейла.

4. След получаване на продукта, моля, махнете лента с кутии при разопаковане, без да причиняват силна щети, за да се избегне потенциалното увреждане на пратката.Да се съхранява външна опаковка не по-малко от 15 дни след получаване на стоката.При връщане на продукта, моля, уверете се в целостта на оригиналната опаковка и самата стока.При наличието на някакви причини, моторна вторична продажба на стока, връщане и замяна могат да бъдат приети.Всички разходи по възстановяване на данъци и плаща от купувача.

5. При получаване на стоката, ако установите, че външната опаковка е повредена, трябва незабавно да се свържете с местния куриер, за да подаде жалба и искане, а в същото време да се направи снимка или видео запис като доказателство и да информира на продавача.Ако купувачът не изпълнява посочените по-горе операции, в случай на повреда или загуба на стоките по вина на куриерски услуги, отговорността се носи от купувача.

Припомняме,

1. Цената, която ще платите за стоки, не включва всички митнически такси.Ние не поемаме никакви такси в страната на местоназначението.

2. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга / покупки.

3. Цялата информация (номер на модела на продукта, резултата от теста, спецификация, характеристики, снимки и т.н.), която ние сме предоставили, е дадена само за справка, подробна информация, моля, са свързани с реалния продукт, инструкциите, които сте получили.Всички данни са резултатите от нашите вътрешни лабораторни тестове, и те могат малко да се различават в зависимост от условията на експлоатация, моля посочете точният резултат от работата на продукти, след инсталацията.


Технически характеристики

  • Генератор > 3-фазно синхронен генератор с постоянен магнит
  • Работна температура > -40℃ - 80 ℃
  • Клас на изолация > F
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал на вала > желязо, Неръждаема стомана
  • Лубрикант > Двигателят е с мазителна лубрикант
  • Материал с постоянни магнити > Редкоземельный NdFeB
  • Номер на модела > L
  • Тип > Ветроэнергетический генератор
  • Изходен ток > AC
  • Търговска марка > BEIGOOD
  • Монтажна база > Без монтажна база

Коментари (0)

Добави мнение