Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Декоративни ресни от полиестер 1 " с цветен ресни с дължина 2 ярд 5BB5517

 0

5.04лв. 9.16лв.

Тагове: довършителни ресни

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w108890

Описание на стоката, Количество: 2 ярд Ширина: 25 мм (1 инч). кант (или ресни-пискюл) - това е кожен кант, използвана за възглавници, на предната ръбовете на завесите и по ламбрекенов.Нашият имперски квилинг, доставени ви плосък, с лесно снимаемой нишка по ръба на ресни. Ресни-пискюл с дължина 1 инч е Изработена от висококачествена полиестерна прежда, допълнителни координирующие четката и елементи за довършителни работи по избор - вижте описанието по-долу за повече информация. Придайте усещане за лукс всеки декора, който често се нарича рюшей или обрезной ресни, тази ресни има вид на мека четка краища.Може да се използва за даване на акцент подушкам, обивке мебели, мека мебел и аксесоари.Ресни е направен от висококачествена 97% вискозен прежди и 3% полиестер, че придава мекота и козметичен ефект от висок клас.Ресни за четки от колекцията Basic Подстригване се предлага в различни цветове.Тази ресни за четки за рисуване се продава в магазина на the yard.Моля, обърнете внимание, че поради осветление и различни монитори изображение на продукта и физически карти съдържат грешки, надявам се да се разбере, благодаря ви много! Приемат се кредитни карти (Tfr) и t / t.

Други начини на плащане (Western Union, MoneyGram, и т.н.), моля, свържете се с нас

Доставка

1. Преди пускането на вашата поръчка, моля, потвърдете, цена и други подробности с нас.

2. Голяма част от безплатната доставка се извършва CPAM или CPAP, CPAM и CPAP не много бързо, това ще ви отнеме около 15-25 дни.така че, ако имате нужда от бързо, моля, свържете се с мен. плати още малко пари, за да смените начин за бърза доставка на желания от вас.

3. Ние просто ще изпратим стоката до посочения по подразбиране адрес в alipay

4. Ние предлагаме CPAM, CPAP, EMS, DHL, UPS, FedEx за начина на доставка

5. Срок за доставка: CPAM и CPAP за вас ще отнеме около 15-25 работни дни.EMS, UPS, DHL, експресна доставка обикновено отнема 3-7 работни дни, в зависимост от страната на доставка.В редки случаи строги митнически процедури, малко увеличаване на времето за доставка, моля бъдете търпеливи.

Коментари

1. Успехът на нашата работа зависи от удовлетвореността на клиентите. Така че вашето мнение е изключително важно за нас.

2. Ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на активната обратна връзка. благодарим ви!

3. Свържете се с нас, преди да напусне някакъв негативен или неутрален коментар, ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.Условия

1. Ние ще проверим целия продукт, преди да изпратите ви.

2. Ако продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 3 дни от датата на доставка.

3. Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, за да имате право на възстановяване или замяна на продукта.

4. Ние не носим отговорност за никакви инциденти, забавяне или други проблеми, за които е отговорен обслужване.

5. Отговорност за всички вносни такси се носи от купувача.


Технически характеристики

  • Характеристика > Екологично чисти
  • Украса > Дантела
  • Материал > 100% Polyester
  • Ширина > 2.6CM
  • Тип изделия > Дантела
  • Номер на модела > 5BB5517
  • Тип тъкани > Polyester
  • Търговска марка > OZXIXU
  • Техника на изпълнение > Сплетен

Коментари (0)

Добави мнение