Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Аератор за кухненско кран със завъртане на 360 °, 3 режима, Удължител кран за баня със защитата от пръски, Преходна наставка, Кухненски Принадлежности

 0

14.91лв. 29.81лв.

Вик

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w11039

Функция:

* 3 режим на икономия на вода: 2 бутона, 3 режима.Миксер booster може да се настрои на 3 различни режима на подаване на вода: течаща вода, силен разбрызгиватель вода и пръски вода.Просто натиснете бутона за превключване и работа на смени кухненски распылительная корона може да бъде переключена в желания от вас режим.Тя може напълно да отговарят на различни нужди и удобно.

* Завъртане на 360 °: корона кран заменена с въртяща се топка глава с регулиране до 360 °, водата може лесно да покрие цялата кухненска мивка, почистване на целия ъгъл на мивки и мият чинии, тенджери, кухненски ръкавици, плодове, зеленчуци и т.н. на Вода под налягане, разбрызгиваемая някой, използвал мивката.

* Неръждаем материал ABS + месинг: Завъртане на корона е изработена от плътен месинг.Спрей чешмата е изработен от висококачествена ABS, взривозащитен и замръзване устойчив.Боядисване на повърхността може ефективно да предотврати появата на ръжда и корозия и улесни ежедневното почистване.Аератор чешмата е изработен от силиконов материал, който е лесен за почистване.Връзка за кухненските кранове също са снабдени с гумени кольцевыми подложки за предотвратяване на течове на вода.

* Лесна инсталация: просто развийте стария дифузьор крана и заменете го с ново, за да възстанови вашата кухня.

Спецификация:

Материал: ABS + месинг

Цвят: сребрист

Интерфейс: универсален 22 мм

Производствен процес: удебеляване на покритие покритие

Применимая сцена: смесител за кухня / смесител за баня

Съдържание на опаковката:

1 * Удължител за чешмата

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните, получени при ръчни измерения.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение