Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Аксесоари за ръчно шиене "Направи си сам", производителите косо лента, Инструмент за пэчворка ръчно изработени, производител на наклонена лента, 4 размер 25 мм/18 мм/12 мм/6 мм

 0

11.76лв. 14.69лв.

Тагове: Аксесоари за ръчно шиене

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w111222

Характеристики: Те са страхотни във всички различни размери, отлични за създаване на наклона, са особено добри при шиене и квилтинге Размер: 6 мм, 12 мм, 18 мм, 25 mm. Благодарение на тях вие ще спестите много време в самостоятелно производство на наклонена лента и могат да се използват всички тъкани като акцент, джантите или довършителни работи.Това е бързо, икономично и е договорено.Издърпайте кърпа край до край и прогладьте желязо - тя е прибрана, готова за пришиванию или приклеиванию.Указания за употреба: Размер 6 мм е подходящ за намаляване на плат с ширина 12 мм; Размер 12 мм е подходящ за намаляване на плат с ширина 24 мм; Размер 18 мм е подходящ за намаляване на тъкани, с ширина 36 мм; Размер 25 мм е подходящ за намаляване на плат с ширина 46 мм Материал: пластмаса + метал.Цвят: зелен, жълт, червен, син.Размер на производителите лента Размер 6 мм (подходящ за тъкани с ширина 12 мм) Размер 12 мм (подходящ за тъкани с ширина 24 мм) Размер 18 мм (подходящ за тъкани с ширина 36 мм Размер 25 мм (подходящ за тъкани с ширина 46 мм) Пакетът включва: 4 * Производител лента за преместване на тъкани

Моля, уверете се, че вашият адрес е указан правилно, преди да плати.

Ако адреса, моля, уведомете ни преди изпращането на пратката.

Време за доставка зависи от дестинацията, митнически и дори лошото време.Моля, бъдете търпеливи.

Нашите стоки са много адекватни, моля, бъдете сигурни за закупуване, ние своевременно ще изпратим.

1. Заради политиката, моля, изпратете ни вашето пълно име, ако сте от Русия.Благодаря за вашето сътрудничество.

2. Стоката ще бъде доставена в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на плащането.

3. Ако транзакцията бъде направено по време на празници, Хонг конг и Китай, времето за обработка ще бъде отложено.Моля, разберете.

В www.isoldetrends.eu предлага множество начини за плащане, като Alipay, кредитни карти, банкови преводи в реално време и офлайн плащания (банков превод и Western Union).

Можете да изберете най-удобния за вас начин.

За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно задържа Алиби и няма да бъде отнесен към нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

1. Ако при получаване на стока открит дефект или сте им не сте доволни, моля, свържете се с нас предварително и ние ще ви дадем задоволително решение.

2. Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние можем безплатно да ви изпрати нова замени или да ви предложим пълно възстановяване на парите си след получаване на дефектните стоки.

3. Ако продуктът е дефектен в рамките на 12 месеца, ние също можем да ви предложим услугата смяна, но ще трябва да заплати допълнителни разходи по доставката.

Ние ще предоставим на върха 5 звезди след получаване на плащането.

Ние искрено се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Ако се сблъскате с някакъв проблем,

моля, дайте ни възможност да я използваме, преди да остави отрицателен коментар.


Технически характеристики

  • Стока > Производителите Смещающих ленти
  • Съдържание на пакета > 4ШТ
  • Търговска марка > D&D
  • Тип > Комплекти Инструменти, шевни принадлежности
  • Използването на > Бродерия
  • Материал > Неръждаема стомана
  • Име > устройство за лепене на наклонена лента
  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение