Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Спорт на открито, Сноуборд, костенурка, защита за бедрата, ски протектор, Конькобежный Предпазна подложка за бедрата, детски и за възрастни ски костенурка, наколенник

 0

19.14лв. 47.84лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1139

Спорт на открито сноуборд костенурка защита за бедрата ски протектор за кънки защитен набедренный мат, за деца и възрастни ски костенурка възглавница наколенник

Основни моменти: 1. Защита на ханша: Този протектор за бедрата във формата на костенурка може ефективно да защити бедрата от наранявания, причинени от падения, сблъсъци или неправилна стойка при седене.Осигуряване на удобно използване.

2. Модерен и сладък: Тази тампон за задните части, изпълнена в стил костенурка черупки, добавя чар и привлекателност.Бъдете по-уверени в себе си, благодарение на висококачествена амортизация, която прави спорт или ежедневието по-забавно.Идеален за тези, които ценят обжалване и мода.

3. Удобен и издръжлив: С подплата за задните части turtle ще се чувствате комфортно и сигурно по склоновете.Меки и дебели висококачествени материали осигуряват удобен за кацане, а противоударная функция осигурява отлична защита.Наслаждавайте се на карането, без притеснения с този издръжлив дизайн на протектора за ски.

4. Разработен за максимален комфорт: Тази тампон за задните части snowboard turtle удобно в чорап и осигурява омекотяване на опашната кост и горната част на бедрата.Размерът и формата коригира инвестиционната под тялото си и нуждите и няма да се отрази на вашата свобода на движение.

5. Широко приложение: Нашата тампон за задните части turtle, използвани за различни случаи като каране на ски, кънки и сноуборд, осигурява оптимална подкрепа и защита на бедрата.Кажете сбогом на травми и поприветствуйте по-добри резултати!

Тампон за задните части Snowboard Turtle - идеална тампон за задните части на ските за всеки, който обича да се проучат склонове.Благодарение на дизайна ski protector turtle тя ефективно защитава вашите бедрата от падане и сблъсък.Ски възглавница осигурява комфорт по пистите и извън тях, както и широко използвани за каране на сноуборд, ски и други зимни спортове.Тази здрава и надеждна ски възглавница надеждно защитава вас по склоновете.

Технически характеристики:

Заглавие: Защитно облекло за ски Turtle

Размер: около

Коленете (1 брой 34 см / 13,39 инча)

Защитни коленете, за възрастни (67 см / 26,38 инча)

Цвят: синя костенурка/зелена костенурка/розова костенурка

Опаковъчен лист:

1 х ски предпазни средства Turtle

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж


Технически характеристики

  • Търговска марка > liilaimic
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Протектор за ски.
  • Възраст > По-горе 13, Деца

Коментари (0)

Добави мнение