Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Игра за възрастни и забавна играчка за възрастни, настолна игра за парти, игра на карти играчка, обикновен дизайн, настолна игра, играчки за парти по случай рожден Ден, парти приятели

 0

14.60лв. 20.29лв.

Спорт и развлечения

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1145

Нашата игра за възрастни е предназначена не само за възрастни, тя е подходяща и за деца!Тази игра е подходяща за играчи от всички възрасти и ще повиши нивото им на интелигентност.Можете да бъдете сигурни, че поиграете в нея и да получите удоволствие.Това е чудесен начин да прекарате време със семейството си и приятели, и за да спечели, трябва да бъде в пълна форма.

Спецификация:

Име на продукта: Забавни игри

Материал: хартия

Размер на продукта: около 20x15x3 см/ 7.87x5.91x1.18 инча

Цвят на продукта: случаен

Приложение: Подходящ е за семейни тържества, партита и т.н.

Функция: Интелектуално развитие, упражнения за концентрация

Опаковъчен лист:

1 комплект карти за партита

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни ръчни измервания, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Отлична изработка на производство: Нашите карти за настолни игри са безопасни и гладки колела, благодарение на полирана повърхност и дизайн под прав ъгъл.Наслаждавайте се на играта, не да рискуват поранить ръце.

2. Подобряване на когнитивните способности: Развийте своите познавателни умения с помощта на тази настолна игра на карти, която улеснява бързото мозговому буря, стимулира гъвкавостта на ума, подобрява способността за решаване на проблеми и вземане на решения, подобрява скоростта на реакция и наблюдение, както и допринася за интелектуално развитие.

3. Малешевската внимание: Тази карта за десктоп игри, изисква пълното внимание, което позволява на играчите да подобрят концентрацията и подобряване на способността за концентрация.Това е един интересен начин за укрепване на своя ум и да развие в себе си най-доброто отношение към ученето.

4. Интерактивно обучение приключение: Добавете малко забавления и познавательности в срещи с близки и приятели с помощта на тази интерактивна дъска, игри карти.Насладете се на забавно обучение приключение, подходящ както за деца, така и за възрастни, разкриване на нови факти и любопитни факти.Страхотна и красива идея за подарък за всякакъв повод.

5. Широка гама от приложения: Нашата карта, за настолна игра е идеалното допълнение към всеки събитието, носейки радост на семейните срещи и като жар вечеринкам приятели.Това е чудесен инструмент за подобряване на комуникацията родители и деца, който се радва на успех и сред хора от всички възрасти.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение