Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Колоездене Дръжки МТБ Пътни Колоездене, Дръжки На Кормилото С Двустранно Заключване Нескользящая Покриване на Волана BMX Дръжки За управление на Аксесоари За Колоездене

 0

7.56лв. 10.80лв.

Колоездене

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1146

Характеристики:

1. [Мек и издръжлив материал]: е Изработен от висококачествена гума TPR висока плътност + полипропиленова смола, той е здрав, нескользящий, меки и удобни, подходящи за колоездене.Велосипедна дръжка отговаря на ергономичност и осигурява здрав захват, дори и в дъждовни дни, благодарение на което вие или вашето дете и се чувствате леко и комфортно.

2. [3 цвята за избор] Black-червено / черно оранжево / черно-синьо, можете да промените дръжката на велосипеда в съответствие с цвят или настроение.

3. [Дръжка стандартен размер] Дължина: 5,12 инча / 130 мм; Вътрешен диаметър: 0,87 инча / 22,2 мм.Подходящ за велосипеди BMX, круизеров, свободни стаи, сгъваеми велосипеди, пътят на велосипеди, наем на планински велосипеди, велосипеди на три колела, педальных наем или малки детски велосипеди с волана 20-22 мм.

4. [Качество на стопорное пръстен]: Единна метална заключваща система позволява да се намали теглото.Когато затягиваете винтове с цилиндрична форма от неръждаема стомана, удебелена и подобрена конструкция запазване на пръстен дава възможност за увеличаване на силата на захващане, без да се притеснявате за отслабване или есента.

5. [Напомняне за инсталиране на]: Моля, нанесете малко количество вода и сапун, препарат за почистване или автомобилни восък върху дръжката като лубрикант.Тогава тя ще се инсталира бързо и лесно. (Когато сте приели велосипедную дръжката, не кликвайте върху него твърде много.Дръжката е лесно да се счупят поради триене)

6. [Устойчивост на високи температури]: ръкохватка може да функционира нормално при екстремно високи температури, не плавясь, не выцветая и не оставя следи.

Параметри:

Име на продукта: Определяне на гумена ръкохватка втулка

Материал: гума TPR + полипропиленова смола.

Диаметър на вътрешната подплата: подходящ за волана с диаметър 22,2 мм

Дължина: приблизително 13 см

Цвят: черно-червено/черно оранжево/черно-синьо

Комплектът включва:

Велосипедна дръжка: 1 чифт (2 броя)


Технически характеристики

  • Ширина > 300 - 400mm
  • Диаметър на захващане > 22.2 mm
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Хоризонтален лост/монотонен волана
  • Използването на > Пътнически велосипеди
  • Номер на модела > Дръжки за кормилото на велосипеда

Коментари (0)

Добави мнение