Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Притежател на настолен организатор, офис консумативи, книги, писалки, поставки за книги с възможност за разширение, няколко отделения за съхранение вкъщи.

 0

4.90лв. 10.01лв.

Тагове: притежател на настолен организатор канцеларски книга, писалка притежател

Аксесоари и органайзер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w11759

Характеристики:

абсолютно нов и високо качество

Голям капацитет.Креативен комбинируемый дизайн.Гъвкав и издръжлив.Състои се от 4 отделения; 1 чекмедже; 1 разширяване на форзаца отстрани; 1 плоска тава за различни принадлежности.Идеален за съхранение и организиране на десктоп джаджи за домашно училище и офис.

СПРЕТНАТ И ЧИСТ.Избора на настолен органайзер за съхранение, упорядочивайте каша на обличане кафе, офис консумативи за дома / офиса си, правете го на чисто и спретнато, той е винаги под ръка, когато ви е необходимо за всички ваши принадлежности.Лесен достъп.

ГЪВКАВ, ЗДРАВ И практичен.По-голям капацитет, общият размер на 8x5x4,5 инча.Изработен от качествена пластмаса, экологичен и подлежи на повторно използване.

ШИРОКО СЕ ИЗПОЛЗВА.Идеален за съхранение на различни канцеларски материали, книги, тетрадки книги, средства за грижа за кожата, козметични аксесоари, бижута, комплекти за бижута, дистанционни и много други.

ПРОСТО, но ПРАКТИЧНО.Спестете място и време за себе си.Много подходящ за спални, баня, дрешник, тоалетна масичка, дом, хотел, офис и много други.Добре положете всички свои канцеларски материали, инструменти за грим, козметика за грижа за кожата и други елементи.

Спецификация: Материал: ABS

Цвят: сив; бял

Общият размер: приблизително. 21.3x12.3x11.6cm / 8.39x4.84x4.57in

Тегло: приблизително 438 г

Пратката включва: 1 бр. универсална стойка за настолен организатор

Забележка: 1. Моля, нека грешка в 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Държачи за канцеларски материали
  • Материал > Пластмаса

Коментари (0)

Добави мнение