Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Врата шпионка с широк зрителен ъгъл, регулируема дължина на преглед 180/200 градуса с заден капак за домашен аксесоар за сигурност

 0

8.17лв. 11.04лв.

Хардуер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1186

Предни противоугонный око за врати B99 с регулируема дължина преглед 180/200 градуса с заден капак за сдвояване с всички видове B99

Спецификация на продукта:

Характеристики:

Врата шпионка с широк зрителен ъгъл: Този вратата, шпионка осигурява по-широк ъгъл на видимост, което ви позволява да видите по-широка област на вратата за по-голяма сигурност и удобство.

Защита от кражба: Разработен специално за входни врати, този око действа като средство за защита от кражба, като ви предоставя по-ясна представа за това, кой е пред вратата, преди да отвори я, осигуряване на вашата сигурност.

Голяма шапка от здрава сплав: Изработена от качествени и трайни сплав, голяма шапка на този окото, осигурява дълготрайност и устойчивост на износване.Той издържа на ежедневното използване и запазва своята функционалност.

Регулируема дължина и преглед на 200 градуса, Благодарение на функцията за регулиране на дължината на този око може лесно да бъде конфигуриран в съответствие с различна дебелина на вратата.Той също така предвижда широкоъгълен преглед на 180/200 градуса, което ви позволява да видите по-голяма площ за врата.

Универсален и стилен: Този око проектиран така, че добре се комбинира с всички видове стилове къщи, което го прави универсален аксесоар за всеки врати.Това също може да стане хубав подарък за нов дом за приятелите и семейството си, като им предоставя необходим аксесоар за домашна сигурност.

Спецификация:

Материал: сплав

Зрителен ъгъл: 180 градуса / 200 градуса

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск в размер на изделия.

Комплектът включва:

1 х врата преглед

1 доставка: След като вие поръчате стока, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания, моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2, За възстановяване: ако стоката е повредена при транспортирането, можете да го върнете в рамките на 7 дни.При подаване на заявление за възстановяване на средства, купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3, За продажба на едро и директна доставка: За търговия на едро, ние предлагаме безплатна експресна доставка, доставката на които отнема само 3-8 дни.За директна доставка бихме могли да изпрати стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го пожелаете. 4. Как мога да следите своя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирани в браузър, за да отворите) 5. Ако имате някакви въпроси относно поръчки, моля, първо се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Защото вашата подкрепа - нашата движеща сила.


Технически характеристики

  • Материал > Неръждаема стомана
  • Произход > Континентален Китай
  • Ъгъл на наклон > 200 Градуса

Коментари (0)

Добави мнение