Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

1 бр. мъжки и дамски превръзка на главата Fitness Revolution - мъжки спортен превръзка на главата за бягане, тренировки и господстващо положение в състезания

 0

5.91лв. 10.37лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w12656

За продукта:

1. ЕЛАСТИЧНИ и УДОБНИ превръзка на главата: Изработени от висококачествен еластичен материал, впитывающего пот на 45% полиестер, отводящего влагата далеч от кожата и бързо сохнущего.Той е дишаща, отвежда влагата и абсорбира потта, поддържане главата на хладно.

2. Нескользящая конструкция: вградена имат противоплъзгаща лента държи превръзка на главата; Не се притеснявайте за това, че потене по време на тренировка може да доведе до спад на превръзки.

3.No главоболие: подходящ размер: обиколка: 50 см / на 19.6 инча, ширина: 2 см / 0,78 инча, можете да го използвате, за да не пречат на вашите буйни коси.Той ще бъде идеално и е много удобно да се седи на главата ти, не е твърде малък или твърде свободни, вие няма да усетите главоболие след продължително носене.

4. Сезон: това е всесезонное продукта, което при нужда лесно може да се носи през лятото, както и през зимата или есента.Тя е удобна и изключително преносимо, така че лесно можете да го носите със себе си, когато това е необходимо.

5.4 спортни превръзки ярки цветове: чудесен избор за двойки.Идеални за различни видове спорт - фитнес и ежедневна употреба са задължителни за колоездене, баскетбол, футбол, голф и други спортове.

Технически характеристики:

> Материал: 45% полиестер, 35% от каучук и 20% силикон

> обиколка: 50 см / на 19.6 инча, ширина: 2 см /0,78 инча

> Цвят: черен / червен / син / зелен

> не ме боли главата

Пратката включва: 1 бр. * Спортни ленти за жени и мъже

Демонстрация на ПРОДУКТА

Меки и еластични: Ние използваме само най-добрите и екологично чисти материали за нашите продукти и невероятно удобни.След мача тренировка или просто измийте лента за ръка на ръка и го оставете да изсъхне на въздуха. превръзка от неопрен за фитнес лесно да се разтяга, като поддържа удобно прилягане.В него е приложена иновативна технология за отвеждане на влагата по време на тренировка, което го прави още по-удобно, без да се притеснявате за натирании или сърбеж на челото.Отличен за баскетбол, за тренировки и други спортове, за всички стилове и типове коса, дебели или тънки.На разположение на много ярки цветове и гривни за тон.


Технически характеристики

  • Спортна превръзка на главата за Мъже > нескользящие спортни превръзки
  • Номер на модела > A01253
  • дамски превръзка dri-fit > превръзка на главата на жените за тренировки нескользящая
  • Произход > Континентален Китай
  • дамски спортни ленти нескользящие > спортни спортни превръзки
  • Материал > Polyester, Гума, Силикон
  • спортни дамски превръзки нескользящие > бейзболни шапки ръководител
  • превръзка на главата нескользящие > мъжки спортни превръзки
  • дамски спортни ленти за глава > дамски спортна превръзка от неопрен за коса
  • Търговска марка > WECANTOP

Коментари (0)

Добави мнение