Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Куки за дрехи, Стенни Закачалка за дрехи с кука Лепило Кухненски Закачалки Стенни закачалки за дрехи за баня Шалове за спални Топки за вана Органайзер за дома

 0

1.82лв. 3.65лв.

Съхранение и организация в дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1317

Лесно организирайте своя дом с помощта на нашите куки за дрехи от въглеродна стомана!Закачете дрехи, чанти и още много други, не вършат дупки в стените.Нашите куки са предназначени за надеждно захващане и може да остане дори и в места с вода, без да се притеснявате, че те ще паднат.Спестете място и извършите революция във вашия съхранение с помощта на нашите куки за дрехи сега!

Спецификация:

Заглавие: Лигав монтиране на куката

Материал: въглеродна стомана + боя

Размер: (приблизително) 20 * 20 * 10 см/7.87*7.87*3.94 инча

Технически характеристики на: 10 бр

Цвят: бял, черен

Опаковъчен лист:

10 * Лепило стенни куки

Вижте повече детайли за продукта

1. Материал за еднократна употреба: Защитете своите стени, поддържане на реда в къщата, с помощта на тези лепило стенни куки!Произведени от въглеродна стомана, те многократно и не оставят щети.

2. Намират широко приложение: Тези самозалепващи стенни куки може да се използва за различни цели, включително подвешивание чанти и ключове.Тези куки, ще направят за съхранение на по-удобно и подредено, независимо от това, дали е необходимо да организирате вашата кухня или спалня.

3. Готов за употреба: Благодарение на големия несущему основата и здрави и дълготрайни проекти можете лесно да инсталирате тези самозалепващи стенни куки без пробиване.Здрава конструкция гарантира, че те не ще паднат и няма да навредят на вашата стена.

4. Водоустойчиви характеристики: Повече не се притеснявайте за хлъзгави повърхности или падаща куки във влажни помещения.Нашите самозалепващи стенни куки устойчиви на вода и не пропуска водата, като осигурява надеждна фиксация, дори и в най-влажна среда.

5. Ефективно съхранение: Нашите самозалепващи стенни куки осигуряват надеждна фиксация с помощта на лепило 3M с обратна страна и притежават висока носеща способност за безопасно съхранение на предмети.Тези куки са предназначени за пестене на място и са термостойкими, което ги прави идеално допълнение към всеки дом.


Технически характеристики

  • Брой куки > 10
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Въглеродна стомана

Коментари (0)

Добави мнение