Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Пластмасовата сферична еднократна дъждобран-ключодържател подарък За алпинизъм на открито, екскурзии за риболов, Малък преносим топката е на Разположение на Едро

 0

5.82лв. 19.41лв.

Стоки за дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w13301

Описание на продукта:

Този еднократна ключодържател-дъждобран с пластмасово топче е лесно и практично решение за провеждане на хитрец, разработен, за да предостави на потребителите удобен начин за пренасяне хитрец в случай на внезапна дъждовно време.Той съчетава в себе си еднократна дъждобран и стилен сферична дизайн ключодържател ключодържател, който е удобно да се използват потребителите за активен отдих, за пътуване, катерене, пазаруване и други дейности.Независимо дали го използвате сами или давате на друг, това ще бъде добре обмислен избор.

основна функция:

Преносимост: Сферична конструкция ключодържател позволява лесно да се мотае пелерина на ключодържатели, раници, чанти и други предмети за по-удобно носене по всяко време.

Еднократна дизайн: Този дъждобран изпълнена в одноразовом дизайна и може да бъде удобно изхвърлен след употреба, което ви позволява да се избегнат неудобства и проблеми с почистването при повторно използване.

Компактно съхранение: Пелерина се използва метод за компактно сгъване, и вие можете лесно да почиват в компактен топка за лесно съхранение в джоб или чанта.

Екологично чисти материали: Произведени от екологично чисти пластмасови материали за намаляване на въздействието върху околната среда.

Разнообразни опции: Предлага богат избор от цветове и рисунки, за да отговори на индивидуалните нужди на потребителите.

Водоустойчивост: Дъждобран има основните водоустойчиви функции, които могат ефективно да блокират кратко дъжд и помагат да се предпази дрехите и тялото от намокания.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Дождевики
  • Продукт > Еднократна поръсване облекло

Коментари (0)

Добави мнение