Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Акрилни тава за печене Eid, Акрилни поднос за сервиране на храна във формата на Луната и звездите, с голям капацитет за чай, декоративни масички за душата, поднос за сладкиши

 0

8.34лв. 21.95лв.

Съхранение и организация в дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1339

Търсите идеална витрина за вашите празнични деликатеси?Нашият празничен тава за печене е идеален за всяко празнично събитие.Изработени от трайни акрил материал, този тава побира много сладкиши и леки закуски.Благодарение на компактните им размери, че да спестява място, добавяйки, празнични елементи на вашата маса.

Име на продукта: Табла за прибори за хранене Eid

Материал: акрил

Размер на продукта: 20x14x3,5 см

Цвят: златен

Списък:

Празничен тава x1

Повече за продукта

1. Здрава и сигурна: Уверени демонстрируйте своите предложения в този здрава празнично поднос, изготвянето на по-безопасен за храните акрил материал.Здрава конструкция и отлична здравина го правят идеален вариант за редовна употреба.

2. Широко приложение: Хайде празник Ейд стилно с нашите сервировочным тавата, в който можете да поставите вашите вкусни лакомства, като бисквити, торти, плодови тарталетки, кифли, сладкиши и бонбони.

3. Подобрете празнично настроение: Декорирайте празник Курбан-Байрам нашите сервировочным тавата с невероятен дизайн луната, звездите и врати, който ще добави нотка на празнично настроение във всеки контекст.

4. Празничен: Превърнете празник Ейд в стилна декорация с помощта на нашия елегантен сервировочного на тавата.Дизайн със златни чеканкой и прозрачна акрилна делото ще стане страхотно украшение за вашата тематични партита или сватби.

5. Организирайте своя празник: Празничен тава побира много картички и спестява място при настаняване на предложения.Лесно се инсталира и се мушкам и се съхранява в разложенном формата, когато тя не се използва.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Тави за съхранение
  • Материал > Акрил

Коментари (0)

Добави мнение