Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Преносима електрическа четка за почистване на Многофункционална въртящата се четка за почистване, с 3 различни дюзи за баня, кухня 2 стил

 0

20.60лв. 29.44лв.

Стоки за дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1341

Основни моменти:

1 、 въртяща се Електрическа четка за почистване на: Електрическа четка за миене на съдове се предлага с 3 вида сменяеми дюзи, които са се решават проблема със замърсяването на кухня и баня; плоска телена четка, подходящи за почистване на вани, мивки.

2. Спестяване на време: Електрическа четка за почистване помага за премахване на петна, почистване на различни ъгли, на които е сравнително трудно се почистват, и ви позволява да извършвате домакинска работа в максимално спокойна поза, спестяване на разходите за труд.

3. Универсално използване: Електрически отжимной са отлични за почистване на чинии, тенджери, кухненски мивки и още много други, ефективно почистване, като същевременно е достатъчно мек препарат за почистване с незалепващо покритие.

4 、 Лесна употреба: Готварска електрическа четка е с ергономичен дизайн, преносими, лесни и си удобен за хващане.Просто включете ключа, и то с лекота ще изпълнява задачата по почистване за вас.

5 、 Чудесен подарък: Електрическа четка за миене на съдове - незаменим помощник в кухнята, който е подходящ като подарък за рожден ден, Коледа или нов дом за семейството и приятелите.

Удобства: 3 вида сменяеми щеточных глави могат да се реши проблема със замърсяването на кухня и баня; плоска телена четка, подходящи за почистване на вани, мивки.

Спестете време и енергия за дълбоко почистване, грижа за ставите и гърба.

Идеален за миене на чинии, тенджери, кухненски мивки, интелигентен подарък за майка си, жена си и други членове на семейството и приятели.

Спецификация: Материал: ABS

Размер: около 17,5 * 4,5 * 26 см/6.88*1.77*10.2 В

Начин на подаване на храна

Зареждане: USB-кабел за зареждане (включени в комплекта на продукта)

Вид на батерията: № 5 батерии * 4 (трябва да се закупи самостоятелно)

Опаковъчен лист: Електрическа четка за миене на съдове * 1

(Модел за зареждане: Полипропиленова глава на четка * 1, изображение, подобно на гъба, четка * 1, кашмир глава на четка * 1 USB кабел * 1

Или

Тип батерии: глава на четка от полипропилен * 1, изображение, подобно на гъба, четка * 1, глава на четка от кашмир * 1)

Забележка:

Поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба продукт се различава по цвят, моля, разберете.

Поради ръчно измерване са възможни отклонения в размер на изделия.


Технически характеристики

  • Използването на > Кухня
  • Материал > Пластмаса
  • Номер на модела > Електрическа Четка За миене на съдове
  • Произход > Континентален Китай
  • Стил > Ръчни

Коментари (0)

Добави мнение