Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Компрессионный ръкав за глезена, превръзка за глезена, компресиране подкрепа, дишаща материя за възстановяване при спортни разтягане, баскетбол, футбол

 0

4.56лв. 6.52лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w13711

Описание:

Благодарение на цепляющим противоскользящим полоскам, вградени в тъканта, тази спортна защита голеностопа предпазва от падане по време на тренировка, осигурява стабилност и комфорт.

Тази спортна подкрепа голеностопа помага по-бързо да се възстановява след навяхване, спортни травми и други проблеми с голеностопом.Независимо от това, играеш ли баскетбол, футбол или друг спорт, можеш да носиш тази превръзка на голеностоп

Свойства:

Име: Спортен компрессионный еластична превръзка на голеностоп

Материал: найлон + ликра + силикон

Размер: M / L / XL

Технически характеристики на: в една опаковка

Характеристики: нескользящий, фланец

Размер на Обиколката на горната част на устата Обиколката на долната част на устата Дължина на щиколотку

M 20 cm / 7,87 инча 16 см / 6,30 инча 24 см / 9,45 инча

L 22 см / 8,66 инча 18 см / 7,09 инча 24 см / 9,45 инча

XL 24 см / 9,45 инча 20 см / 7,87 инча 24 см / 9,45 инча

Списък на продуктите:

1 * Спортна поддръжка на глезена

Прочетете повече за продукта

1. Удобен материал: Тази спортна защита за глезените е изработена от приятен за кожата висококачествен материал, който е мек и еластичен, осигуряване на стегнато в глезена.

2. Повишен комфорт: с Ергономичен дизайн, комфорт и кацане - ето характеристики на нашите спортни защита за глезените.Този продукт не дава да се чувстват прекалено стегнат или прекалено хлабав.

3. Широк спектър на приложение: Тази спортна опора за глезена, спомага за по-бързото зарастване на навяхване, спортни травми и други проблеми с голеностопным суставом.Можете да използвате този бандаж за голеностопа, играя баскетбол, футбол или друг вид спорт, без да се притеснявате за това, че увреждане на глезена.

4. Прекрасен подарък: Тази спортна защита за глезените-чудесен подарък за жени и мъже, увлекающихся спорт и фитнес.Тя може да ги защити глезена от нараняване и дискомфорт във всяка ситуация.Рожден ден, Хелоуин, Коледа или друг празник - това е дар, който не им хареса.

5. Вградени мини ленти: В тъканта на тази спортна защита за глезените са вградени зарибяващи мини ленти.Той няма да падне по време на тренировка, защото осигурява стабилност и комфорт.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Възраст > По-горе 13

Коментари (0)

Добави мнение