Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Лъскаво черен LHD отдушник за Климатик в лявата страна на арматурното табло Ярък Хром Подходящ За VW CC 2009-2017 3AB819701A 3AB 819 701 A

 0

58.80лв. 61.90лв.

Електрическо оборудване

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1372

Съдържание на пакета:

Моля, изпратете ни VIN//номер на шасито, за да се провери, подходяща за стоки до вашата модели автомобили преди покупка.

ФОЛКСВАГЕН:

Passat/ Вариант: 3C/EU/B7 2011--2015 Passat CC / Куб.См: 2009--2017

БРОЙ детайли: 3AB819701A

Замяна на брой детайли: 3AB 819 701AADQ, 3AB 819 701AMAI

Състояние: ново

Забележка: за Да се избегне митнически проблеми, ние, може би, трябва да се премахне логото на с части и изпрати в неутрална опаковка.Ако не сте сигурни, приложимо ли е към вашия автомобил, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще ви изпратя чек.

Митнически данъци: Нашата продажна цена не включва митнически данъци и такси или други такси.Купувачът поема тези разходи.Във всяка страна е различен праг на митническите такси, така че трябва да знаете данъчната политика на страната.

За контакти с нас: Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да ги решим в най-голяма степен.Поради разликата във времето, като правило, ние отговаряме в рамките на 12 часа.Моля, по възможност се свържете с нас с помощта на съобщения от EBAY.

Доставка и срок за доставка: Обикновено ние изпращаме стоки и свалете номер за проследяване в рамките на 24 часа след приключване на поръчката.Ние стриктно ще се опаковат, за да се гарантира безопасността на вашите стоки.Нашите начини на доставка по подразбиране: www.isoldetrends.eu standard shipping, China Post registered international, FedEx и DHL.

Начин на плащане: Ние приемаме само условно депозиране.Моля, уверете се, че вашият адрес за получаване на е указана правилно.За да можете да го получите.

Политика за възстановяване или повторно изпращане: ако получите продукт с проблемите на качеството или повреден, моля, дайте снимки и свържете се с нас, ние ще го доставим отново или ще ви възстановим парите.Но ние не приемаме връщане на купувача на повредени стоки, дължащи се на грешки в експлоатация.

Нашата компания и услуги: фирмата работи от 1998 г., работейки за професионална търговия на едро-продажба на пълна гама резервни части на VAG и AUDI, така че, ако имате специални изисквания,

моля, свържете се с нас.Ние продаваме много резервни части OEM и висококачествени резервни части за вторичния пазар, като в същото време се гарантира техния ангажимент към качеството.Ние също така предлагаме професионални решения и сервизно обслужване, така че, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще се радваме да ви благодаря.


Технически характеристики

  • Търговска марка > NoEnName_Null
  • Името на модела > Лъскаво черен
  • Тип изделия > Монтаж на климатик
  • Година > 2011-2015
  • Вид на материала > platic
  • Произход > Континентален Китай
  • OEM НОМЕР. > 3AB819701A, 3AB 819 701 A

Коментари (0)

Добави мнение