Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

1бр 0.8/1.0/1.2/1.5 скосени нож за заваряване с кожени кантове мм, режещи ръчни инструменти за бродерия с дървена дръжка, инструменти за diy

 0

5.76лв. 9.43лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w138572

Описание:

4 Различни размера: Главата на тези кожени фрезеров са 4-те различни размери, включително 1,5 мм, 1,2 мм, 1,0 мм и 0.8 мм и различни размери могат лесно да отговарят на вашите различни нужди.

Надежден материал: Наклон на кожа край е изработен от стомана с дървена дръжка.Той е здрав и лек.Нейната лесно да се деформира или се съборят, и удобен за носене.

Разумен наклон: Тези инструменти за заваряване с кожата, с остри ръбове и съответните ъгли на рязане позволява лесно да изрежете и подравните ръба на кожата, помага да получите красива и чист кожата.

Полезни функции: Този ъгъл стъргало е подходяща за чанти, портмонета, колани, кожени чанти, раници и т.н. лесно Можете да отрежете краищата на кожата, като създава красив и чист ефект на кожата, което прави цялото си ръкоделие по-ефективно.

Асистенти с ръцете си: Тези инструменти за обработка на кожа действат добре и са лесни за употреба, подходящи за обработка на кожата със собствените си ръце, рязане на кожата, пилинг, почистване и т.н., Просто в съответствие със собствените си предпочитания и нужди, за създаване на изящни занаяти от кожа със собствените си ръце.

Технически характеристики:

Име на продукта: Кожени инструменти

Материал: дърво, метал

Размер: дължина 150 мм, отвор 0.8/1.0/1.2/1.5 мм

Комплектът включва: 1x кожени инструменти

Бележки:

1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете отклонение в измерването на 0,1-2 см от ръчно измерване.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Търговска марка > ПлюмХОМЕ

Коментари (0)

Добави мнение