Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Комплект Быстроразъемных Конектор R1234Yf Быстроразъемный Съединител R1234Yf Ac Адаптер Фитинги 1234Yf-134A Комплект За Преобразуване на Адаптер Адаптерный Фитинг

 0

25.94лв. 37.05лв.

Електрическо оборудване

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1391

Да се улесни бърз демонтаж и монтаж на части на системата за кондициониране, с помощта на быстроразъемного адаптер R134a, направен от мед и ABS-пластмаса.Неговите заоблени ръбове осигуряват безопасност при работа.Идеално заменяемый и инсталиран, той отговаря на различни нужди на индустрията.

Спецификация:

Материал на продукта: напълно мед + ABS

Тегло на продукта: 355 г

Размер на опаковката: (приблизително) 12 * 10 см / 4,72 * 3,94 инча

Списък:

2 * адаптери

Повече за продукта

1. Далеч не е универсален: Благодарение на конструкцията наредба на замъка и функцията за автоматично затваряне на нашия адаптер R1234yf-R134a осигурява уплътнение и предотвратява замърсяването.Бързо изтегляне и инсталация в комбинация с уникални гумени тюлени го правят по-удобен за използване.

2. Здрав и устойчив на абразия: Изработен от превъзходни материали мед и ABS, този адаптер R1234yf-R134a предоставя трайни и износостойкую работа.Здрава конструкция е в състояние да издържат на екстремни налягане и температура без никакви деформации или повреда.

3. Лесна употреба: Адаптер R1234yf - R134a осигурява бърза подмяна и монтаж благодарение точно на вътрешната и външната дърворезба.Насладете се на лесно и интуитивно използване, което ви спестява време и усилия, без нужда от някакви инструменти или модификации.

4. Луксозна изработка на изработка: Този адаптер R1234yf-R134a е с гладка повърхност, защитена от корозия, благодарение на обширния си майсторство на изработката.Нейната лесно да се прекъсне, той не е чеп и е със заоблени ръбове, устойчиви на ерозия.

5. Няколко цели: Този адаптер R1234YF / R12 -R134A ви позволява да свържете хладилни агенти за автомобилни климатици до различни видове манометров колектор, повишаване на удобство и гъвкавост на вашата работа.


Технически характеристики

  • Външен диаметър > adapter substitute
  • Вътрешен диаметър > подмяна на адаптер
  • Дебелина на > подмяна на адаптер
  • Произход > Континентален Китай
  • Вид на материала > Маркуч, nbr кърпа, с термопластичной изолация

Коментари (0)

Добави мнение