Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Луксозни Африкански мъниста, ръчно изработени, лейси плат 2023, Благородна Френска бродерия на Младоженеца, Пайети, Дантела и плат за Коледа на шиене

 0

272.74лв. 407.07лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w139277

Описание на продукта: Състояние: чисто нов и неношеный Дизайн: Африкански дизайн Минимално количество за поръчка: Минимално количество на поръчка е 5YD. Материал: лейси плат с 3D цветове Тегло: около 0,9 кг / 5 ярда Размер: 5 ярда дълъг 4,5 метра, широчина-1,3 м ширина на Опаковката: 5 ярда/ найлонова торбичка Време за доставка:, ще се организира изпращане в рамките на 3-7 работни дни след получаване на вашето плащане.Експресна доставка на DHL обикновено отнема от 3 до 7 дни.

Ние не можем да контролираме възможни закъснения, причинени вашата пощенска услуга или непредвидени метеорологични условия.

Снимка на продукта

Въпроси и отговори Въпрос 1: по Какъв начин се извършва доставката?

Ние предлагаме безплатна доставка и само три начина за транспортиране.това е DHL, E-packet и Китай Пост въздушна Поща (DHL е първата логистична доставка, в отдалечени райони, по подразбиране се използва Китай Пост въздушна Поща и E-Packet).

Въпрос 2: Колко време мога да получа стоката си след изпращане продавача?

Обикновено за доставка по DHL отнема около 3-7 работни дни, а по електронна поща или въздушна поща, на Китай - около 15-30 дни.Ние не можем да контролираме възможни закъснения, причинени вашата пощенска услуга или непредвидени метеорологични условия.

Въпрос 3: какво ще кажете за минимално количество за поръчка?

5 ярда за един цвят.

Въпрос 4: защо понякога възникват несъответствия цветя?

Разликата в цвета може да бъде причинено от някои причини, като например осветление, фон или цвят отражение на монитора и т.н. Във всеки случай ние ще направим всичко възможно, за да се избегне това.Надявам се на вашето разбиране и сътрудничество.Много ви благодаря.

Въпрос 5: Защо получих дължина изделия по-малко, отколкото е посочено в описанието?

Нашият продукт трябва да се боядиса или печат, за да осигурят вашето здраве, това се прави высокотемпературным начин, висока температура ще доведе до усадке тъкан, така че материята ще бъде по-кратък реалното, но не се притеснявайте, ние ще се стремим за подобряване на производствения процес.

Обслужване

Ние приемаме търговци на дребно, на едро, смесени поръчки и директна доставка.Ние предлагаме големи отстъпки при търговците на едро и смесени поръчки.Можете да се свържете с нас по всеки въпрос, ние с радост ще отговорим на всички ваши въпроси в рамките на 24 часа.

ДАНЪЦИ И такси

В повечето случаи купувачът не плащат никакви авансови плащания.Ние задекларируем го като проба с по-ниска цена, за да се избегне плащането на данъка. но понякога в някои страни митническите служители могат да бъдат много строги. ние не носим отговорност за всякакви митнически такси, моля, запознайте се с митническа политика у вас.Ако трябва да плащат митнически такси, това е ваш дълг пред своя страна, купувачът трябва да разберат тази ситуация.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.


Технически характеристики

  • Тип тъкани > Мрежа
  • CN > Гуандун
  • Украса > Мъниста
  • Произход > Континентален Китай
  • Техника на изпълнение > Бродирана
  • Характеристика > Екологично чисти
  • Номер на модела > sxinghz5264942
  • Ширина > 1.25m
  • Извинение > Сватба
  • Материал > Органза
  • Тип изделия > Дантела

Коментари (0)

Добави мнение