Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Съвсем нов контролер соларен панел, 1 комплект зарядно устройство за обслужване на слънчеви панели на 12 Волта, зарядно устройство за батерията

 0

28.21лв. 50.39лв.

Електрическо оборудване и консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1406

Характеристики:

1【По-висока ефективност на】 В слънчеви панели се използва кристален един силициев материал с висок коефициент на преобразуване на 23%, ламинирано плоско ламиниране значително повишава ефективността на зареждане на зареждащото устройство слънчева батерия, осигурява най-добра ефект зареждане в ограничено пространство.

2 【Гъвкавост за по-голямо количество сценарии】Можете да го използвате в различни ситуации, където стандартна слънчеви панели не може да бъде определен; специално предназначен за криволинейни повърхности, плътно прилепнала към всички повърхности.

3【Едновременно зареждане на】 Зарядно устройство Solar Trickle снабден с два usb порта, можете да зареждате две устройства, като телефон, таблет, захранване и т.н. Едновременно.

4【Компактен и преносим】 Малък размер и леко тегло, широко се използва в батерии 12 v и зарядно оборудване за постоянен ток, такова като на леките автомобили, джипове, камиони, лодки, атв и т.н., Можете да сложите панела на слънцето и я използват за директно зареждане на вашето устройство.

5【идеален за активна употреба на открито】 Комплект слънчеви панели използва слънчевата енергия за осигуряване на непрекъсваемо захранване на оборудването, без да се притеснявате за това, че тя е изтощена.Слънчеви панели са идеални за домове, къмпинги, катерене, разходки, лодки или извънредни ситуации.

Спецификация:

Тип: Гъвкави слънчеви панели

Максимална мощност (Pmax): 20 W

Максимално захранващо напрежение (Vmp): 12

Изход: USB 5v DC 12v

Размер: 436*200*2.5 Мм/17.2*8*0.1 инча

Тегло: 290 г / 10 унции

Списък на пакетите:

1 Х комплект слънчеви панели

4 Х нещастници

1 Х скоба тип "крокодил"

1 Х запалка

1 X Ръководство на потребителя

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение