Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Памучни Менструални Запечатани Пликчета Дышащее Памучни Бельо С Висока Попиваща Способност Физиологични Панталони Дамско Бельо

 0

6.55лв. 10.93лв.

Бельо

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w14082

Описание:

Материал: памук

Размер: M, L, XL

Подходящи за наддаване на тегло: M (88-120 кг), L (120-143 кг), XL (143-165 паунда)

Цвят: като на снимката

1 ТЪКАН: Основен материал след раждането чорапогащи, изработени от 95% естествен памук и 5% ликра.Памучен хастар: памук; запечатани подплата: 89,4% полиестер, 10,6% ликра. Възможно машинно пране.

2.No подтекание по време на менструация: Отлична защита за жени и момичета по време на менструалния цикъл, са подходящи за дни с интензивно менструалния цикъл, кръвоизливи след раждането или на незадържане на урината!Нашата защита от течове ви дава спокойствие!Това може да се осигури допълнителна защита от течове.

3. Начин на използване: неговото защитно бельо не означава подмяна на хигиенни памук; той просто осигурява допълнителна защита.Основната функция на чорапогащи за менструация - да предотврати попадането на течности, а уплътнението / тампон - да пия вода.По този начин, само тези пликчета за менструация заедно с подплънки / чашки / тампони могат да осигурят добра защита.

4. Най-ДОБРАТА ЗАЩИТА: Ние разширихме лигавицата на перинеума, за да ги направи по-защитно.А в памучна подплата на повърхността може да абсорбира известно количество течност, така че не е нужно да се притеснявате за някакви неочаквани мръсни петна по простынях или дрехи, вие ще се чувствате умиротворенно, изнасянето им.

5. Гаранция за удовлетвореност: ако получите дефектен продукт/неправилен размер/грешни продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас за връщане /замяна.И ние искаме да знаем истинската си представяне за всички детайли на стоки, съответно да подобрим качеството на продукта и услугата.

ЗАБЕЛЕЖКА

1. Както всички знаем, от различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самата стока може леко да се различават от цветовете на следните изображения.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете спокойно да се свържете с мен, ние ще ви дадем няколко предложения, но това е само за справка.

3. Ние можем да приемат поръчки със смесени стоки, цветове и размери.Колкото по-голям брой, толкова по-голяма отстъпка.

В комплекта са включени:

1 бр. * панталони

здравейте, момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.Можете да се свържете с нас, за да получите по-подробна информация за този продукт.Добър ден!


Технически характеристики

  • Непристойная снимка > No
  • Материал > ПАМУК
  • Секси докарва на размисли > No
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип чорапогащи > Гащи

Коментари (0)

Добави мнение