Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Лента за диагонални шевове, Наметочная лента за шиене на Преки диагонални шевове, инструкция За маркиране на 1/4 инча на пишеща машина

 0

5.44лв. 10.89лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w142031

Основни моменти:

1. Надеждност и трайност: Изработени от безопасен материал, тази лента за диагонални шевове безвреден за околната среда и могат да издържат на многократно пране и гладене.Това е хартиена лента, която не оставя петна върху плат.

2. Удобно и практично: Тази лента за диагонални шевове лесна за използване и ви спестява време и усилия.Можете просто да си го сложите на платове и шият по червена, черна или синя жица, която служи като ръководство преди шивашка машина.

3. Без следи: Тази лента за диагонални шевове лесно да се отстранява и се заменя, без да остави на остатъчните петна или следи по тъканите.Лентата се отстранява с чиста и равна, което прави вашата работа по шият по-удобно и подредено.

4. Сшивайте директни диагонални шевове: Благодарение на този забележителен дизайн вие можете лесно да шият диагонални шевове, не маркирайки ги.Това ще ви помогне да постигнете перфектни шевове в четвърт инч и да спестите време и кърпа.

5. Не е необходимо празнуват: С оглед на припусков по шевовете от двете страни, тази лента за диагонални шевове позволява да шият директни диагонални шевове, без да се налага да празнуват някакви линия.Просто выровняйте край на тъканите с помощта на лента и сшивайте.

Описание:

Правете перфектни диагонални шевове с помощта на тези ленти от безопасен материал.С помощта на червен, черен и син на отлагането ще можете лесно и точно да приведе в съответствие плат.Лентата се свалят лесно и не оставя петна.Благодарение на забележителен дизайн и припускам по шевовете от двете страни, тези ленти са незаменими за квилтеров и швеллеров.

Технически характеристики:

1. Име на продукта: Лента за диагонални шевове

2. Тегло: 10 грама

3. Технически характеристики на: 10 метра в ролка

4. Опаковки: opp

Полезни съвети:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения фотография и т.н., снимките на някои храни може да има малка разлика в цвета, а цветът зависи от самия продукт!

2. Поради различни ръчни измервания, моля, помисли за малка разлика в размера.

Списък:

Шевна Наметочная лента за шиене * 1


Технически характеристики

  • Тип > Комплект за шиене
  • Използването на > Бродерия
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Бамбук
  • Тип продажба на едро > no
  • Тип комплект > no

Коментари (0)

Добави мнение