Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

2 елемента от 10 Стоманени Игли Снежните Ръкохватки Шипове за Лед и сняг Мини Гумени Тракшън Шипове Туризъм скално Катерене Бягане

 5

7.63лв. 33.52лв.

Къмпинг и туризъм

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w14738

Внимание купувач от САЩ:

До райони, където на склад в САЩ не доставят стоки, се отнасят: Хавай, Аляска, Пуерто-Рико, Гуам и други отвъдморските територии на САЩ.И военен адрес.

Внимание купувачи от Испания:

ако във вашия интернет адреса, посочен следния пощенски код, моля не избирайте склад в Испания.

Пощенски код започва с 35/38.

Доставка от склад в чужбина е невъзможна.

10 Зъбите Катерене Котки-Мини Катерене Обувки Унисекс Снежна Нокът Бахилы За Разходка Туристически Аксесоари

Характеристики:

1. Универсално захващане на открито: Оценка на гъвкавост на тези 10-зъбни зимни ледени нокти, осигуряващи надеждно сцепление при кампаниите на открито и занимания на сняг.Те са подходящи за различни размери на обувки и осигуряват повишена стабилност върху заледени и хлъзгави повърхности.

2. Высокоэластичный TPE материал: Изработени от висококачествен материал, TPE, тези катерене обувки осигуряват гъвкавост и издръжливост.Долната част на бахилы има противоскользящими стоманени шипове от сплав с висока якост, осигуряващи изключителна устойчивост на износване.

3. Надеждно сцепление в различни условия: Тези бахилы snow claw, подходящи за катерене на открито и използване на закрито, в една снежна време, са особено полезни за възрастните хора и на децата при движение по пътища терен.Техните лесно да се комбинират със спортни обувки, зимни обувки, обувки за алпинизъм и походными обувки, осигуряване на надеждно сцепление с лед, трева, мръсни пътеки и много други.

4. Лесна за носене и корекция: Благодарение на простия дизайн на тези ледени футболни обувки, за обувки, лесно се поставят и се регулират по размер.Черен цвят придава на обувките си благодат, като осигурява стил и функционалност.

5. Издръжливи и надеждни характеристики: Изработени от висококачествени материали и са предназначени за продължителна употреба, тези обувки snow cleats осигуряват изключителна трайност и експлоатационни характеристики, дори и в сложни метеорологични условия.Останете в безопасност и уверени в своите приключения на открито с тези надеждни ледорубами.

Спецификация:

Произход: Китай

Материал: высокоэластичный TPE + стоманени нокти с жълт катарама

Цвят: черен

Размер: S подходящ (обувки 25-34), M е подходящ (обувки 35-39), L подходящ (обувки 40-45), XL е подходящ (обувки 44-48)

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

Опаковка:

2 елемента * футболни Обувки, за обувки с лед


Технически характеристики

  • Търговска марка > APWIKOGER
  • Материал > High-performance TPE + стоманени нокти с жълт катарама
  • Тип > Котка
  • Цвят > Черен
  • Произход > Континентален Китай

Коментари (1)

Добави мнение
Купувачът – 2024-01-16

ПЕРФЕКТО