Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Метален Заключване Таймер Черно 99 Часа Максимално Време на USB Акумулаторна батерия LCD Дисплей, Многофункционална Електронно Заключване Таймер

 0

33.24лв. 43.16лв.

Сигурност и защита

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1478

[Висококачествени материали] Основната сграда на замъка е изработен от метал, остри ръбове и гладка повърхност, подобрена текстура метални брави.Трайност и безопасност.

[99-часова синхронизация и сверхбыстрое време на изчакване] Време отключване с безплатни настройките - до 99 часа и 59 минути.Когато синхронизирането стопорное пръстен ще бъде автоматично разомкнуто.Нормален USB порт може да се зарежда, а максималното време за пълно зареждане в режим на готовност може да достигне до 500 часа.

[Лесна за употреба] Метален заключване с таймер, въведете LCD дисплей със задно осветяване, показва, гладко и ясно време отключване, 3 малки бутони за настройка на часа или минути, лесен за употреба.

[Подобряване на качеството на съня] временни Метални висящи брави позволяват да се намали времето за гледане на мобилни телефони, колкото е възможно по-бързо да заспя, да подобри качеството на съня, повишаване на имунитета, води здравословен начин на живот, се контролира само за: ограничаване на тютюнопушенето, ограничаване на броя на ежедневните цигари, постепенно увеличаване на интервала и малешевската му, както и прививайте на навици за здравословен начин на живот.

[Широко приложение] Метален окачен заключване time е много подходящ за кухни, училища, фитнес зала и т.н. размерът Му е компактен и лек, подходящ за летища и пътувания.Можете да заключите важни обекти по всяко време, за да се защитят личните си данни.

Цвят: черен

Материал: сплав

Съдържание на опаковката:

1 * Заключване таймер

1 * USB кабел

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Начини На Отключване > Парола

Коментари (0)

Добави мнение