Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

SONOFF IHost Smart Home Hub AIBridge 2 GB/4 GB Zigbee WiFi Портал Smart Scenes Частен Локален Сървър на отворени API Система Smart home

 0

149.92лв. 241.79лв.

Потребителска електроника

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1495

IHost Smart Home Hub - това е частен локален сървър за вашата система "Интелигентен дом", той може не само да изпълнява локално свързване и управление на устройствата и връзката сцени, но и инсталиране на интелектуалната сигурност и безопасност в съответствие с различните сцени, както и данни на устройството остават локални и приватными.

>> Съвместимост с устройства Wi-Fi LAN и устройства със стандартен протокол на Zigbee > Локално съхраняване на данни и управление остават локални и частни > Интеграция с отворен API и екстри

Работете като локален център за управление на умен дом

IHost поддържа добавянето на устройства, чрез Zigbee, LAN, eWeLink Remote и Материята, което позволява да се централизират интелигентни устройства у дома в IHost.

Подобрена производителност на Zigbee.

Благодарение на подобрената производителност на управление, управлявана от чип ESP32MG21, IHost може да се създаде мрежа с топология, състояща се до 128 Zigbee устройства.

Поддръжка на устройства SONOFF Zigbee

Поддържайте всички интелигентни ключове SONOFF Zigbee САМ, контакти, датчици, двигатели за щори и други устройства.Създаване на цялостна екосистема SONOFF Zigbee.

* Локално на устройството и данните няма да бъдат синхронизирани с нито един облак, включително платформа eWeLink.Тези устройства Zigbee невъзможно да синхронизирате приложението.

Изведете възможности за съвместимост на ново ниво.

След включване на Zigbee2CUBE IHost ще получи по-висока съвместимост, което ще му позволи да се свърже с по-широк спектър от устройства от трети страни, като Philips, ИКЕА и др.

Проверете състоянието на устройството, на карта Zigbee

Преглед на състоянието на свързване с всички устройства Zigbee на картата Zigbee, което опростява управлението на устройства и оптимизира мрежа Zigbee в дома си.

Управление на устройства в локалната мрежа.

IHost поддържа връзка на различни устройства към една и съща локална мрежа на рутера и управление, което ви позволява да създавате за тях, на различни сценарии за употреба.

Преглед в реално време с камери ONVIF и RTSP.

Намерете и добавете камера ONVIF или RTSP в локална мрежа, така че по всяко време, да преглеждате записи от охранителни камери на централната конзола.

С едно натискане за стартиране eWeLink-Remote

IHost може да работи като дистанционно портал eWeLink, което позволява да добавяте устройства R5 или S-mate.Създаване на интелигентна сцена, можете да бързо да управляват устройства в IHost и получаване на локално и дистанционно управление.

Материята Hub

IHost може да служи Matter хъб за добавяне на устройства на други марки, които поддържат Материята, и управлението, осигуряване на контрол върху платформата на IHost.

* Материята Хъб в момента е в процес на разработване и се очаква да стартира в началото на 2024 година.

Работи като мост за вашия smart home

Можете да синхронизирате различни устройства в IHost с такива платформи, като Alexa, Google Home, Apple и други, с помощта на Материята bridge.Настройте устройствата, които не използват протокол Материята, за използване на платформата, която поддържа Материята.


Технически характеристики

  • Състояние събрание > Готов за работа
  • Търговска марка > SONOFF
  • Начин на свързване > ZigBee
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > IHost

Коментари (0)

Добави мнение