Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Сладки мультяшные форми за рязане, бижута, Scrapbooking, щанцоване за Big Shot Machine

 0

41.82лв. 68.56лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w154507

Параметри на продукта

Уважаеми клиенти:

Добре дошли в моя магазин, ние ще ви служи от сърце!Радвам се, че можете да посетите магазина ми.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти.В нашия магазин предлага богат асортимент от стоки, в богата стил.Аз искрено се надявам, че нашите продукти ще ви доставят удоволствие от пазаруване.

★ Описание на продукта:

Моля, проверете размера на дървен блок, форми ширина над 6 инча са подходящи само за PRO или ПЛЮС, а за форми с ширина повече от 8 инча да се наложи по-дълги дъска за рязане, предназначени за използване с Sizzix Big Shot, Big Shot Plus, Big Shot Pro или Big Тест след отбивания. (*** Най-добре е да се свърже с отдела за поддръжка на клиенти, за да се изясни размер!)

>>> От съображения за сигурност нож не се вади от гумена пяна.

>>> Ако имате нужда да използвате дървен чук за ръчно рязане, моля, свържете се с мен, и ние ще пяна и утолщим на борда, за да высечку по-силен.

★ Технически характеристики за продукта.:

Общата дебелина форма е 16 мм, което е подходящо за различни машини за щанцоване, обикновено използвани на пазара. (Включително машини big shot и sizzix)

★ Използване на продукта: Обикновено се използват за стабилизиране на параметрите от кожата, албуми, албуми обици "Направи си сам" и дори за производство на други бижута.Тя може да се използва за рязане на някои форми от всякакъв материал за украса на жилища, мебели и спални, както и за стимулиране на въображението си.

★ Характеристики на продукта:

Те могат да се режат различни видове материали, като: хартия за визитни картички, плат, кожа, магнитна хартия и т.н. Това ви дава възможност да опитате повече материали, ръчна изработка.Създаване на неочаквани ефекти.

★ време за доставка:

След като направите поръчка, ние ще го доставим в рамките на 5-7 работни дни (с изключение на почивните дни и официалните празници).Във връзка с последните епидемия, митническите проверки, климатични условия и т.н. ние не можем да гарантираме сроковете на доставка.Ако имате някакви въпроси, моля, консултирайте се с мен!

★ приятелско напомняне:

Ако не можете да намерите която ви харесва стока в нашия магазин, можете да ми изпратите снимки и да информира на желания размер, ние можем да го създаде за вас.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти.Поради разлика във времето, аз не мога да отговоря навреме.Въпреки това, след като видя на съответната информация, аз ще ви отговоря възможно най-скоро.

Благодаря, че посети магазина ми. най-добри пожелания!


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип дизайн > Неправилна фигура
  • Номер на модела > Форма за ножове

Коментари (0)

Добави мнение