Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Риболовен Фидерный Набор от Риболовна Ясла Клетка За Стръв Пружинен Притежателя С Метални Грузилами Дълго Устройство За Гнездене на Шаран Риболовен Комплект С Фиксирана точка

 0

6.45лв. 9.20лв.

Спорт и развлечения

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1547

Нашата клетка за птици, хранилки за улов на шаран осигурява дългосрочно настаняване и дълголетие за получаване на надеждни резултати риболов.Пролет окачване и набор от готови куки за риболов на връв увеличават привлекателността на вашата стръв.Хванете повече риба с нашите висококачествени рибарската кормушкой.

Име на продукта: Комплект за риболов и гнездене

Цвят: черен

Материал: ракита тел + олово + высокоуглеродистая стомана

Атрибут: Комплект за риболов и гнездене

Тегло на опаковката:

30 г: около 30 грама

40 g: около 40 грама

50 g: около 50 г

60 г: около 60 грама

Размери на продукта: 29 * 7 * 4 см

Размер на опаковката: 29 * 7 * 4 см

Забележка: Размерът и теглото са измерени ръчно и са възможни малки отклонения от действителното

Списък:

Набор от риболовни хранилки x1 set

Вижте повече информация за продукта

1. Улов без усилия: Постигане на максимален успех в риболова с помощта на нашия риболовен комплект за риболов на шаран.В комплекта са включени най-дългата наставка, пружина окачване и готов набор от куки за риболов на връв, която осигурява пълно оборудване за улов на риба и гнездене.

2. Увеличете улов: пригответе се да хвана повече риба с помощта на нашия риболовен комплект за риболов на шаран.Най-голямата си дължина и здрав материал осигуряват устойчивостта при достигане на желаното от тях място, като повишава вероятността за успех на риболов.

3. Добра якост на опън: Този риболовен комплект за риболов на шаран може да се адаптира към различни видове риби благодарение на высококачественному на материала и регулируеми и заменяемым функции.Той има добра здравина на опън и устойчив.

4. Подобрена устойчивост: Подобрена пружина окачване осигурява по-добра стабилност и контрол, създаване на вибрации и звуци, които сигурно привличат рибата.Освен това окачване се свива след падането във водата, което увеличава привлекателността на примамки.

5. Бързо риболов: Постигане на леки и бързи резултати с помощта на нашия риболовен комплект за риболов на шаран.Готов набор от куки позволява веднага да използвате надеждна кука и комбинация от цветове, осигурявайки безпроблемна и удобна за риболов.


Технически характеристики

  • Тип > Устройство за хвърляне на стръв
  • Произход > Континентален Китай
  • Риболов на Магнит > no

Коментари (0)

Добави мнение