Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Черна кожена ремонт на лента, водоустойчива самозалепващи кръпка, Многофункционална кожена ремонт на лентата за мебели, автомобилни седалки

 0

0.32лв. 0.94лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w155431

Черна кожена ремонт на лента, водоустойчива самозалепващи кръпка, многофункционална кожена ремонт на лентата за мебели, автомобилни седалки.

Основни моменти: 1. Водоустойчива конструкция: Тази сверхпрочная залепваща лента е предназначена за работа при всякакви метеорологични условия, като дъжд, сняг и слънце.Той има силен уплотняющим ефект, който предотвратява проникването на вода чрез правото, което го прави идеален за използване на открито и пътуването.

2. Трайно лепило: Тази залепваща лента притежава солидна самозалепващо структура, която осигурява надеждна фиксация и не пада.Тя не се плъзга и притежава силна адхезия;, която могат да издържат на различни условия.

3. Висока стабилност: Нашата тиксо heavy duty е изработена от професионално текстилни сатен, който придава висока якост на опън и предпазва от деформация, дори и след продължителна употреба.

4. Лесна употреба: Тази тиксо лесно се реже с ножица или с една ръка и не изисква специални инструменти.Тя е несвязную текстура, което позволява чудесен си плавно и леко.

5. Универсално решение за ремонт: Независимо от това, дали имате нужда от покриване на увредената кожа, запечатване на дупки, украса на предмети или да създадете нещо ново, тази сверхпрочная залепваща лента ще се справи с всичко това.

Тази водоустойчива залепваща лента е с траен ефект фиксиране и уплътняване, като се гарантира, че вашият ремонт ще остане на мястото си.Не деформируясь, тази лента ще се справи дори и с най-сложни произведения на изкуството.Лесно се реже с ножица и дори е устойчив на изгаряния, това е най-добрият избор за следващия си проект със собствените си ръце.

Спецификация:

Заглавие: тиксо сверхпрочная

Спецификация: 5 м * 5 см, 5 м * 10 см, 10 м * 5 см

Употреба: маскирующая филм за маскирания

Списък на продуктите:

залепваща лента за тежки условия на работа x1 ролка

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.


Технически характеристики

  • Търговска марка > waasoscon
  • Произход > Континентален Китай
  • Размер > 5mx5cm, 5mx10cm, 10mx5cm
  • Номер на модела > Лентата на волана

Коментари (0)

Добави мнение