Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

100 мл течна електрически лента, самозалепваща лента, Ремонт на гума, покритие на електрически проводници, кабели, лепило за фиксиране на линия Течна самозалепваща паста

 4.5

12.39лв. 19.97лв.

Хардуер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1613

100/260 мл Течна електрически лента Самозалепваща Лента За Ремонт на Гумен Електрически Проводници Покритие Кабел Линия Определянето Лепило Течна Самозалепваща Паста

Описание

Защитете своите електрически връзки течна лентата.Това е универсално решение осигурява добра изолация и водоустойчив вашата работа, което го прави идеален за употреба в или извън помещенията.Благодарение на устойчивостта към високи температури, бързо затвердеванию и издръжливост, това е вашия идеален избор за надеждна електрическа защита.

възможности

Изолира и предпазва електрически връзки

Нашата течна тиксо предлага ефективно решение за изолация и защита на електрически съединения.Той образува защитно прорезиненное покритие, което предпазва от влага и замърсители на електрическите инсталации.

Осигурява водонепроницаемое покритие.

Насладете се на спокойствие, знаейки, че вашата електрическа инсталация са защитени от атмосферни влияния покритие водоустойчив.Тази течна тиксо създава силна бариера от дъжд, влага и напукване, осигурявайки дълготрайна надеждност.

Висока температурна устойчивост

Нашата течна тиксо, выдерживающая на екстремни температури, предназначена е за надеждна работа както в топли, така и студени условия.Той не се напуква и не се унищожава и при колебания на температурата, което го прави подходящ за различни приложения.

Бързо втвърдяване и устойчивост

Тази течна формула осигурява бързото втвърдяване, когато се прилага, като ви спестява време и осигурява надеждно сцепление.Полученото покритие е изключително здраво, като осигурява надеждна защита на вашите електрически връзки.

Идеален за използване в или извън помещенията.

Универсална и адаптируемая, нашата течна тиксо е подходящ за широк спектър от приложения.Работите ли над електрически проекти вътре в помещенията или се занимавате с външен монтаж, този продукт ще ви допадне.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвят: черен, бял

Обем: 100 мл

Метод на втвърдяване: въздушното сушене

Време на втвърдяване: 6-8 часа

Срок на годност: 3 години


Технически характеристики

  • Удобства за самостоятелно приготвяне > ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Течна тиксо
  • Тип > Силикон
  • Търговска марка > isfriday

Коментари (4)

Добави мнение
Купувачът – 2024-01-04

Идва в размер, по-малък, отколкото на снимката в продажба.

Купувачът – 2024-01-07

Много добре, благодаря.

Купувачът – 2024-01-07

Много добре, благодаря.

Купувачът – 2024-01-18

преди употреба