Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Женски спортен сутиен Pmwrun за джогинг, устойчив на удари, с красива облегалка, в стил жилетка за йога, събрани, high-performance сутиен за фитнес

 5.00

29.87лв.

Бельо

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w18532

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин за пазаруване, пожелавам ви щастлив живот.

1. Ние предлагаме консигнационные на едро и услуги или услуги на търговски агенции, можете да се свържете с нас, за да се възползват от услугите;

2. Плат нашите леггинсов обновен, качество подобрено, а логото може да се коригира безплатно, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти;

3. Други компании, занимаващи се кастомизацией лога, само трябва да платят такса за версия в размер на $ 30 за първи път, и вие можете да се насладите на доживотен производствения услуга на цена от 0,3 долара за бройка.

4. Изпращаме по поръчка.Ако цвета на стоката, съответния поръчка, не е на склад, персонал фабрика кораб, подобен на цвета или друг цвят, моля, разберете, благодаря!

Въпроси и отговори:

1. В: Аз не съм получил колет, какво да правя?

Отговор: Моля, първо се свържете с нас чрез информацията за www.isoldetrends.eu.Ние ще ви помогнем, ще организираме и проверка на нашата връзки за обработка.В същото време трябва да се провери за адрес на доставка и успех на плащане.Ако е удобно, моля, свържете се с най-близкия пощенски клон.

2. Въпрос: можете ли Да продавате на цена на едро?

Отговор: Да, ако вашата поръчка надвишава 30 парчета. Можете да се свържете с нас.

3. В: Какво трябва да направите, след получаване на стока?

Отговор: Моля, проверете дали полученият продукт на това, което сте поръчали.Ако сте получили грешен продукт, повредени стоки или поръчка с частично да изпратите, моля, веднага се свържете с магазин за получаване на послепродажной подкрепа.Извиняваме се за причиненото неудобство.

4. В: Какво да правя, ако на продукта има проблеми с качеството?

Отговор: Независимо от това, дали използвате продукта за първи път или сте си фанатик, ще се сблъскате със следната ситуация: ако след получаване от продукта да възникнат проблеми с качеството.Моля, направете снимка и да се свържете с продавача възможно най-скоро, ние ще решим проблема вместо вас, възможно най-скоро.

Що се отнася до коментарите:

Ако сте доволни от нашите продукти, можете да ни остави на 5-звезден съвет и да се покаже своите хубави снимки.Благодарим ви!

Търсене

Копирате

Търсене


Технически характеристики

  • Тип обков > Няма
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип дизайн > Обикновен
  • Търговска марка > Pmwrun
  • Стил сутиен > Безшевни
  • Вид на помощта > Без кабели
  • Непристойная снимка > No
  • Стил > всеки ден
  • Секси докарва на размисли > No
  • Материал > Найлон, Ликра
  • CN > Zhejiang

Коментари (0)

Добави мнение