Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Кука за раницата Открит Мултифункционален Карабинер Кука за екипировка от алуминиеви сплави

 0

0.59лв. 1.08лв.

Къмпинг и туризъм

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1888

Характеристики:

1. Многофункционален дизайн: раница с кука D-тип, быстросъемный открит мултифункционален карабинер, кука за екипировка, верижка за ключове, чайник от алуминиева сплав - това е многофункционално външно обзавеждане.Може да се използва като катарами за раници, удобна за окачване на бутилки с вода, пакети с храна, катерене на инструменти и други предмети, осигуряващи удобство при занимания на открито.В същото време тя може да се използва като ключодържател, за да ключове, което позволява лесно носене ключ и да се избегне загуба.

2. Лек и здрав: Тази кука е изработен от алуминиева сплав, която е лека и здрава.Той може да издържа на големи натоварвания, отличава се с дълъг живот и може да се използва в различни тежки условия на открито.

3. Сигурен и надежден: Кука за раницата, D-тип, произведен от строги технология, гарантираща нейната здравина, и му е трудно отслабват, когато се използва.Той може надеждно да заснемат ремъци на раницата или други предмети, като осигурява надеждна фиксация на обекти и предотвратяване на тяхната загуба и повреда.

4. Изискан дизайн: Тази кука е D-образна форма, която лесно бързо защелкнуть и излитане, когато се използва.Външния му вид е нежна, гладка повърхност, и той приляга перфектно в ръката.Материал алуминиева сплав полирана и не се поддава на корозия, което подобрява естетиката и срок на годност на продукта.

5. Многоступенчатое приложение: Тази кука е подходящ за различни дейности на открито като алпинизъм, къмпинг, туризъм и т.н. Той има широк спектър на приложение, тя може лесно да се пренася и да се използва в състава на различни улично оборудване.

Технически характеристики:

Цвят на продукта: червен, златен, син, зелен, лилав, сребрист, черен

Материал на продукта: алуминиева сплав.

Тегло на продукта: 3 г

Сценарий за използване: къмпинг на открито

Опаковка: полипропилен опаковка

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Комплектът включва:

Кука за чанта, открит мултифункционален карабинер, кука за екипировка от алуминиеви сплави * 1


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Друго

Коментари (0)

Добави мнение