Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Силиконови форми на спираловидните форми на 3D спирала тънки Форми за свещи с ръцете си за направата на свещи Ароматен сапун помощ на соев восък

 0

13.47лв. 26.93лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w199295

Основни моменти:

1. Широко приложение: Форма за свещи спирала форма е подходяща за изработка на ароматни свещи, декорации от смола, гипсова отливка, която продължаваше бижута, мека керамика, ръчно изработени сапуни и други продукти са ръчна изработка.

2. Простотата на вземане на собствените си ръце: силиконови форми са съвместими с повечето материали за леене, като епоксидна смола, UV-смола и т.н. Можете да добавите малко полимерни бои и полимерни бои за създаване на художествени занаяти различни начини.

3. Простотата на приготвяне: Той е много лесен за използване.Просто следвайте игла отвор на дъното на формата, за да държат фитил в центъра на формата, след това изсипете в разтопен восък и изчакайте, докато той се приемат формата.

4. Идеален подарък: Това е най-добрият подарък за приятели, семейство, любовници производство на свещи са ръчно изработени и начинаещи в производството на свещи с ръцете си на всеки празник, всяка годишнина, рожден ден, специален ден и за всеки повод.

5. Отличен силикон: 3D силиконова форма за фунийки, произведени от хранително-силикон, мек и еластичен, гъвкав и за еднократна употреба.Те не се чупят лесно и не се деформира лесно и са много трайни.Устойчивост на високи температури от -40°F до 446°F (-40°C до +230°C).

Описание:

Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина. (Внимание: Не излагайте на открит пламък или източници на топлина!).

Той е много лесен за използване.Просто разбирай игла отвор на дъното на формата, задръжте фитил в центъра на формата, след това изсипете в разтопен восък и изчакайте, докато той се приемат формата.Когато съдържанието напълно ще се втвърди, внимателно отодвиньте дъното на формата, и вашето творение лесно се появи, не се придържа към дъното. (Забележка: Моля, незабавно измийте си след употреба.)

1. Ние предлагаме само силиконови форми.Моля, направете сами!

2. След натиск и напрежение просто се отпуснете за известно време, за да дойде на себе си.

3. Моля, изплакнете го с вода след употреба, след това подсушете, лежеше неподвижно и се съхранява на хладно място.

4. Моля, избягвайте излагане на топлина и остри инструменти.

възможности:

1. Материал: хранително-вкусовата силикон

2. Температура: от -40 ° F до 446 ° F (от-40 ° C до + 230 ° C)

3. Цвят форми: бял

4. размер и тегло: вижте фигура

Бележки:

1. При ръчно измерване на поръчката в размер ще възлиза на 0,5-2 см, действителният размер е предимство.

2. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

3. Цвят може да варира от партида до партида.

4.1 cm ≈ 0,39 инча.

Списък:

1 * Конусовидна Форма За Свещ


Технически характеристики

  • Номер на модела > Форма на спирала форма
  • Произход > Континентален Китай
  • Размер > Silicone mold
  • Материал > Силикон

Коментари (0)

Добави мнение