Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Комплект спално бельо от сатен от 4 теми размер Queen Size, луксозни Гладки Меки чаршафи, калъфки за възглавници, хотел

 0

78.52лв. 112.17лв.

Домашен текстил

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2021

Спецификация:

Размер На Queen

Материал: микрофибър

Цвят: черен

Характеристика: дълбок джоб

Пакетът включва:

2 x калъфка за възглавница

1 х чаршаф

1 х плосък лист

Характеристики:

【Материал премиум-клас】: Изработен е от висококачествен полиестерен микрофибър, която е ценена заради своята копринено мекота, лекота и мекота, приятна на допир.Тя също се отличава с елегантен цвят и луксозен блясък, придайте на вашата легла перфектен декоративен вид с помощта на тези нови и стилни сатен чаршаф от 4 теми.

【Достъпен лукс】: В сравнение с копринени чаршафи сатен плат е по-здрава.Копринени тъкани лесно се дърпа и завъртете до, и в нашата сатенена тъкан се използва по-голямо количество влакна, което значително намалява възможността за усукване.Копринено влакна са отлични за регулиране на температурата, пропускат въздух и не създават духоту.Сатиновые кърпи MR & HM са с високо качество и экстравагантностью, които са лукс на достъпна цена.

【Сбогом, разрошен сутрин косата】: С нашите сатенени чаршафи с много нишки 600 можеш да бъдат спокойни, знаейки, че ти коса ще бъде мека и гладка, когато си проснешься.Сатен плат позволява на косата да не завиваться и не спутываться, както и намалява тяхната крехкост.Кърпи MR & HM queen предоставя напълно ново усещане от съня.

【Съживете прекрасен сън】: При сън на нашите сатен простынях кожата става копринена и успокоява.Освен това, сатенени чаршафи намаляват триенето на тялото.Колкото по-малко триене, толкова по-малко гънки по време на сън, което намалява появата на бръчки в дългосрочен план.

【Лесен за】: Адекватни грижи за калъфка и чаршафите да е необходим, ако искате да запазите тяхната трайност.Машинно пране, бережный цикъл със студена вода и сушене на слаб огън.Да Не се избелва.

【Задоволителен услуги:】 Тъй като вашето удовлетворение е за нас от първостепенно значение.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти.Ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема възможно най-скоро.

Ръководство по размер: В комплект сатен чаршаф размер "Queen-Size" включва: 1 оборудвани чаршаф: 80 "W x 90" Л, 1 апартамент чаршаф: 90 "W x 95" Л, 2 калъфки за възглавници: 20 "W x 30" Л


Технически характеристики

  • Стил > Обикновен
  • Стил Fabirc > микрофибър
  • Материал > Polyester
  • Подходящ брой > Северна Америка
  • Произход > Континентален Китай
  • Технология на производство > Друго
  • Конструкция Fabirc > 110 гориво
  • CN > Гуандун
  • Тип > Пухени, 2 калъфки 1 чаршаф

Коментари (0)

Добави мнение