Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Силиконови форми за цилиндрични свещи, 3D цветя от ратан, силиконова форма за свещи за ароматерапия

 0

20.81лв. 26.34лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w206478

Висококачествен материал: Форма за свещи произведени от модерен силиконов материал, който е много здрав и гъвкав, и много лесно се разглобява без деформация.Силиконови форми за свещи може да се използва за направата на свещи и сапуни ръчно изработени.

ДИЗАЙН на ЦВЕТЯ от РАТАН: Тези силиконови форми за производство на свещи, украсени с красиви 3D цветя от ратан, пълен с модни и съвременни елементи.Можете да ги поставите като декорация в хола, за да се създаде приятна атмосфера.

Процесът на "Направи сам": Тази цилиндрична силиконова форма за сапунени свещи, има цилиндрична форма и модерен и елегантен цвят.Форма за цветя свещи може да се направи от силиконови материали като златна фолио, пайети, сухи цветя или всички елементи, които ви харесват.

Лесно да се докаже, че: Просто изсипете любимите си съставки в силиконовата форма за по-големи свещи, оставете го да се запари и да се охлади напълно, а след това просто натиснете върху дъното на формата за свещи, за лесно извличане на крайния продукт.

идеален подарък: От тази голяма форми за свещи, използвани за производството на свещи, може не само да създаде продукти от смола за украса на масата, занаяти, изработени ръчно изработени бижута, но и плесен сапун за ежедневна употреба.Свещ art може да изгори по време на празници, създавайки приятна атмосфера.

размер: B-11 x 8,5 см / C-11,5 x 8,9 см / A-10 x 8,3 см

Материал: силикагел

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

1 х форми за стопяване на восък

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Размер > B
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > силикагел

Коментари (0)

Добави мнение