Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Парна Череп Метални Ленти за Дрехи Черепа Икона на Морала 3D Метална Кука и контур Тактическа Облекло DIY Стикер За Облекла, Подходящи За Раницата

 0

35.41лв. 64.38лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w218206

Метални ленти с парен черепа за дрехи, значка с изображение на череп, 3D метална кука и контур, тактическа превръзка, стикер за облекло "Направи си сам", подходящ за раницата

1. За качеството на Стоките ще бъдат тествани преди доставка.

2. За логистиката: на Всички стоки в нашия магазин предоставя безплатна доставка.Стоката обикновено се изпраща в рамките на три дни след плащането.Ние ще направим всичко възможно, за да достави продукта възможно най-скоро.

3. Обслужване на клиенти: Нашият отговор ще бъде даден в рамките на 24 часа след получаване на всяко оплакване или запитване.

4. Разликата в цвета е: от дисплея, осветление и екологични причини може да има малка разлика в цвета между дизайн и продукт. моля, обърнете се към самия цвят, при получаване на продукта.

5. Отклонение в размер на: моля, нека грешка в размер на 1 см спрямо размерите на рисунката заради измервания под различни ъгли.Моля, разберете.

6. Приемат се индивидуални решения за: всеки дизайн на шарката може да бъде променен.Моля, свържете се с нас при нужда.

7. Забележка: Ако тя е една кука с линия, моля, да я залепите директно към повърхността на панти.Моля, прогладьте го гладене на дрехи, ако на гърба има лепило.Можете също така да мига няколко прости бода след гладачни услуги, ако можете, това ще го направи по-трайно.Ако нямате лепило, моля, пришейте го за дрехите си.

Ние с удоволствие ще ви предоставим приятни покупки.


Технически характеристики

  • Номер на модела > Метални ленти с парен черепа
  • Стил > Кука и контур
  • Тип продажба на едро > Да (> 50 бр.)
  • Произход > Континентален Китай
  • Характеристика > 3D, Екологично чисти
  • Тип изделия > Ленти
  • Тип комплект > no
  • Размер > 8.5X6.5CM

Коментари (0)

Добави мнение