Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

За Micro 3A RC ESC САМ Щеточный Регулатор на Скоростта на Двигателя на Мотор-Редуктор Модул С Микромотора две метални Щеточный ESC Контролер

 0

6.07лв. 8.93лв.

Електрическо оборудване и консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w21990

Нова и високо качество

Размер: 2 * 1,7 см

Функция: права, обратна, стопорная

Работно напрежение: 4.2--- 8,4 В

Диаметър: 20 *17 мм

Ток (А): 3А

PWM: 1000 ~ 2000US

Вход: Li-Po 1S / Ni-Mh / Ni-cd 3-5 клетки

360-Градусова кормилния механизъм е оборудван с PWM за управление на скоростта и посоката на въртене.PWM 1000-1500 мкс управлява неговия пряк въртенето.Колкото по-малка е стойността, толкова по-голяма скорост на въртене; PWM 1500-2000us - това го обратно въртене.Колкото повече скорост.PWM 1500us е предназначен за управление на им до спирка.Тя може да се върти само непрекъснато и не може да бъде инсталиран.

Цифрова схема за регулиране на разпоредбите на спиране на потенциометъра не се изисква, което позволява да не се притеснявате и не положи усилия.

Употреба: мини-автомобил, мини-модел на самолет, мини-БЛА, мини-мультироторный ESC, кормилния механизъм непрекъснато въртене на 360 градуса, дистанционно управление на автомобилната лебедка и т.н.

Пратката включва: 1 бр.

Забележка:

Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm.

Тъй като различни компютри показват различни цветове, благодаря за разбирането, действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Търговска марка > ВЗРИВЯВАНЕ НА ОБРАБОТКА

Коментари (0)

Добави мнение