Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Форма за свещи Астронавти 3D Форма за Коледни свещи Астронавти Силиконови Форми за декор Астронавти Форми за свещи за свещи

 0

6.64лв. 18.47лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w220013

Преобразите вашите тържества с помощта на форми за свещи Astronaut!Създавайте уникални, необичайни и украса за рождени дни, Хелоуин, на Великден и Коледа.Изработена от висококачествени материали, като например прах от слюда и течни полимерни бои, тази форма лесно се поддава на деформация и идва с сухи цветове за украси.Идеален за тези, които обичат пространство и свещи, ще се превърне в чудесен подарък и лесен за употреба.

Спецификация.

Материал: силикон

Размер: 7,2 * 5 см

Внимание:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 см от ръчно измерване.

Опаковъчен лист.

1 * Форма за астронавти.

Научете повече за продукта

1. Уникална изработка на свещи: Извършите революция в своите умения производство на свещи, с помощта на нашите форми за свещи Astronaut, която е идеална за рожден ден, Хелоуин, на Великден или Коледа.Дизайн на космическа тематика създава вълнуваща атмосфера във всяка стая, което го прави привлекателен допълнение към вашата колекция от аксесоари за дома.

2. Надеждни материали: Изработена от мек, моющегося и упорит до спукване на силикон, тази форма за свещи astronaut има дебела и текстурированную повърхност, която лесно се деформира и която може да издържа на високи температури.

3. Добавете в живота си повече радост: Експериментирайте със златен прах лук на прах от слюда, багрила от течни смоли, сухоцветами и много други, за да разнообразят процеса на производство на свещи, с помощта на нашите форми за свещи astronaut.Дайте воля на въображението си и доведете нова радост в живота си с помощта на безкрайните възможности за творческо вдъхновение.Да удовлетвори вашите нужди с помощта на уникални и невероятни свещи.

4. Добър избор за подарък: Тази форма за свещи astronaut е идеална за любителите на изработка на свещи ръчно, приятелите и семейството си.Можете да направите свои собствени уникални свещи с различни цветове и аромати и да се насладите на процеса заедно с близките си.Без значение дали сте начинаещ или професионалист, тази форма е лесна за използване и е интересна за изучаване.

5. Лесно се извличат: за Да извлечете свещ от формата, внимателно издърпайте дъното на формата.Силиконов материал е гъвкав и антипригарный, така свещ за астронавти ще излезе по-гладка и здрава.


Технически характеристики

  • Номер на модела > Форма За Свещ Астронавти
  • Произход > Континентален Китай
  • Размер > 7.2 x 5cm
  • Материал > Силикон

Коментари (0)

Добави мнение