Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Щуцер за управление накрайник за кафе 25UC Насочва преносим улей за подаване на кафе от неръждаема стомана Аксесоар за туризъм и пътуване с раница на

 0

2.07лв. 2.52лв.

Къмпинг и туризъм

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w22260

Характеристики:

ООТДТИ

Лесна употреба: Съвети за отвеждане на кафе може да бъде прикрепен към ръба на метална чаша или табели, те лесно се насочва потоци от вода и образуват стабилен воден стълб.

Здрав материал: Изработен от екологично чисти и безопасни материали от неръждаема стомана.Дюза за подаване на кафе на тел няма мирис и е безопасен за употреба.Здрава, я не е лесно да се прекъсне.

Удобен за носене: Улей за подаване на кафе къмпинг малък и преносим, може да се побере в раницата, без да заема място.Особено за туристически и бизнес пътувания.

Широко приложение: Инструмент за приготвяне на капково кафе има широка гама от приложения и е много подходящо за разходки на открито, планинско катерене, бэкпэкинга, къмпинг и т.н.

Хубав подарък: Чучур от утайка от тел може да даде на семейството си, на приятел или на вашия любим човек; идеален за къмпинг, на открито, не е необходимо да носят със себе си отделен кана за кафе.

Технически характеристики:

Материал: неръждаема стомана

Цвят: както е показано на фигура

Тегло на опаковката: прибл.3 г

Размер: прибл.55x40x23.5 мм/2.16x1.57x0.92in

Комплектът включва:

Улей за капки кафе 1 бр.

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви!


Технически характеристики

  • Търговска марка > ANENG, ANENG
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Джоб, Комплект инструменти

Коментари (0)

Добави мнение