Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Авто Новост Инвертор 12v 220v Автомобилни аксесоари Инвертор мощност за зарядно устройство Led изход запалката на Автомобилни Аксесоари, Джаджи

 0

20.63лв. 58.95лв.

На задното стъкло

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w22672

Основни моменти:

1. Оптимално удобство: Насладете се на ефективна и универсална зареждане в движение с помощта на нашия зарядно устройство QC с с датчиците чашечного тип.Непрекъснато трансформиране на постоянен ток в променлив и зареждайте няколко мобилни телефони и таблети през 3 контакта за променлив ток с напрежение 220v и 5 USB порта едновременно.

2. Лесна инсталация: Авто инвертор чашечного тип - идеалното решение за захранване на устройства по време на шофиране.Благодарение на конструкция, която се побира се в поставка за чаши на вашия автомобил, инсталирането става бързо и лесно.Насладете се на стабилна изходна мощност на всички ваши устройства, без излишни движения.

3. Безопасен за употреба: Благодарение на подобрена система за сигурност, това е зарядно устройство с датчиците QC чашечного тип защитава вашите зарядни устройства от пренапрежения, undervoltage, претоварване, презареждането, късо съединение и колебания на температурата.Погрижете се за своите джаджи и продлевайте техният живот.

4. Широко приложение: Независимо от това, дали трябва да включите вашите телевизори, вентилатори, коледни гирлянди, игрови конзоли или молокоотсосы, това зарядно за кола QC с с датчиците чашечного тип ще се справи с всичко това.Той също така поддържа зареждане на лаптопи и други устройства за бърз и стабилен ток.

5. Уникален подарък: Това е практичен и стилен избор за вас, вашите приятели или вашето семейство, а също и обмислен подарък за всички, които обичат почивка, бизнес пътуване активен отдих.

Описание:

Търсите контакт храна в движение?Нашият автомобилен инвертор се грижи за вас!Благодарение на 3 розеткам променлив ток и 5 USB портове това устройство е идеална за дълги пътувания с няколко устройства.Защита от късо съединение осигурява безопасността на вашето електроника.Лесно се побира в поставки за чаши, което го прави отличен за активна почивка, къмпинг и дори за бизнес пътувания!Идеален за зареждане на молокоотсосов по време на почивката си.

Спецификация:

Материал: ABS + електронни компоненти.

Размер на продукта: около 7x5.6x7.7 см/2.76x2.2x3.03 инча

Номинално входно напрежение: 12 v/24

Непрекъсната изходна мощност: 200 W

USB-изход: DC5.0V / 2.4 A

Порт за бързо зареждане QC3.0:

DC3.6V-6.5 V / 3A

DC6.5V-9V / 2A

DC9V-12V / 1.5 A

Дължина на захранващия кабел: 80 см / 31,5 инча

ВНИМАНИЕ: опасно напрежение моля, не разбиване на себе си и, моля, не поставяйте на повърхността на запалими предмети

Опаковъчен лист:

1 x Авто Инвертор

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, имайте предвид малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.


Технически характеристики

  • Функция 2 > QC Зарядно устройство с led дисплей от 12/24 до 220 В
  • Функция 3 > Зарядно за кола с инвертор 200 W Universal QC 3.0 Fast
  • Функция 1 > Авто инверторен преобразувател на чашечного тип
  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение