Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Мек Силиконов гривна, Въжета за умни часовници, Силиконови Гривни за Еднократна употреба, Еластични Спортни Гривни, Меки Въжета за спортни часа, Магнитни

 0

8.43лв. 16.85лв.

Кола монитори

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2269

Основни моменти:

1. Универсалност и стил: Тези магнитни въжета за часа са подходящи за всички жени, момичета и мъже, които искат да подобрят външния вид на своите умни часа.Те са съвместими с всички традиционни или умни часове, в които се използва взаимозаменяеми каишка диаметър 22 мм. Моля, потвърдете вашето размер часа, преди да купите.

2. Създадени за удобство на: Насладете се на комфортен носенето на нашите магнитни ленти за часовници, изработени от висококачествени силиконови материали.Въжета, устойчиви на пот, меки на допир и са водоустойчиви, като осигурява трайност, дори при многократно измиване.

3. Лесна корекция: Нашите магнитни въжета за часа, оборудвани с удобни сгъваеми тока и лесно регулируема каишка силикон, осигуряващ удобна и надеждна за кацане.Магнитна конструкция осигурява бърза и проста корекция, е подходящ за работа на открито.

4. Бързо монтиране: лесно прикачване на часовника с помощта на нашия магнитна лента за часа.Просто го закрепете в 22-миллиметровом быстросъемном ремешке и прикрепете към ушку за часа.Не са необходими инструменти.Насладете се на безпроблемно и удобно използване.

5. Перфектно удобство: Сверхклеящаяся магнитна закопчалка-капаче на нашите магнитни ремешках за часа осигурява надежден и удобен престой, който никога не стихва.Лесно регулирайте дължината с помощта на мощни магнитни засмукване за беспроблемного употреба.Насладете се на спокойствието, което осигурява стабилна и надеждна работа.

Описание:

Търсите удобен и надежден каишка за часовник?Меки на допир 22-миллиметровые въжета за часа с магнитен дизайн позволяват да не се притеснявате за загуба на часа.Потвърдете с размер на ухото и се насладете на удобно засаждане през целия ден.

Спецификация:

1.Name: Магнитна гривна на китката.

2. Материал: силикон

3. Размер на каишка за часовник:

4. Дълъг край: около 12,3 см / 4,84 инча

5. Кратък край: около 9 см / 3,54 инча

6. Приложимо диаметър на китката: около 5,6-макс. 8,5 инча

7. Цвят: бял, оранжев, розов, син, черен, червен, зелен, сив, тъмно син, син

Опаковъчен лист:

1 х магнитна гривна на китката

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.


Технически характеристики

  • Възрастова група прилагане на > Възрастен
  • Търговска марка > Луксозният
  • Съвместимост > Android
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Екран

Коментари (0)

Добави мнение