Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Държач за колан за бутилки с вода от изкуствена кожа, зона за бирени бутилки, Водоустойчив поясная чанта за напитки, държач за колан за по бира, подаръци за бира

 0

3.73лв. 9.54лв.

Къмпинг и туризъм

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w22762

Държач за бутилки на колана си запазва напитки в рамките на reach, докато работите или работите в градината!Лек дизайн, подходящи за всички бутилки с газировкой и е подходящ за хора в движение.Съхранявайте увлажненность безпроблемно с помощта на притежателя за бутилки на колана.

Спецификация:

Материал: кожа

Размер на продукта: (прибл.)9*9*21.5 см/3.54*3.54*8.46 инча

Технически характеристики на: седалки кутии за напитки обем 500 мл.

Опаковъчен лист:

1 * Държач за бутилка с вода за рамо

Повече за продукта

1. Освободете ръцете: Държач за бутилки на колана си освободи ръцете си от необходимостта да се носят напитки, удобно прикрепляясь към колана.Благодарение на гъвкавост достъп до напитки, ще можете безпроблемно да остане на открито по време на активна почивка, или на работа.Насладете се на свободата, благодарение на микрофона.

2. Конструкция за еднократна употреба: Благодарение на здравата конструкция от изкуствена кожа, нашият държач за бутилки на рамо, проектирана за по-дълъг живот.Благодарение на водонепроницаемому дизайн, устойчивост на избледняване и счупване, можете да сте сигурни, че той ще отговаря на вашия активен начин на живот и приключения на открито.

3. Удобен размер: Насладете се на влага, без помощта на ръцете с помощта на нашия универсален притежателя за повиване на колана.Той може да побере повечето напитки стандартен размер, включително бутилки и кутии от напитки, универсален размер около 21,5 х 9 см / 8.5 х 3,3 инча.Освен това, той сигурно закрепени към всеки колан с дължина 1,5 инча или по-малко, така че можете да го вземете с вас по всяко приключение.

4. Широко се използва: Този колан държач за бутилки е практичен и класически инструмент за всеки, който обича градинарство, барбекю, пикници, дейности на открито, пешеходни пътуване или парти.В него може да бъде сигурно и удобно съхраняване на бутилки с различни размери и форми, освобождавайки ръцете си за други задачи.

5. Идея за подарък: угостите това изискано питие с любимия си любител на бира.Изработен от изключително кожа и метал, той е стилен и издръжлив.Дайте на мъжа си, на баща си или на всеки фен на бирата този уникален аксесоар за пиене на бира.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Друго

Коментари (0)

Добави мнение