Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

8 Бр Богат На Функции Геометрична Гама От Инструменти За Рисуване Набор От Пластмасови Линейок Математически Измервателна Линийка За Чертане На Кръгове

 0

25.24лв. 39.45лв.

Чертежные аксесоари

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w23026

8 бр. богат на функции геометрична гама от инструменти за рисуване набор от пластмасови линейок математически измервателен кръг линия за рисуване

Комплектът съдържа: четири многофункционални геометрична линия, подходящи за различни цели, включително различни графични рисунки.Независимо дали сте художник, ученик, производителя выкроек или дизайнер, тази линия ще се превърне в един добър помощник във вашата работа или обучение и да могат да отговарят на вашите ежедневни нужди.Удобно измерване.

Висококачествени материали: Пластмасова линия е изработена от висококачествена пластмаса, а нейният лек дизайн е по-удобно по време на транспортирането.Дизайн с гладки ръбове прави използването на по-безопасни.

Точен и ясен: цвят на линия прозрачен, рисуване на бяла хартия няма да се отрази на зрението; лесно да се различи мащаба на владетеля, така че да не игнорират някои важни цифри или думи, когато рисувах; лесно се наруши, лесно да се наблюдава, да ги използват по-удобно.

Линия за изрисуване на: можете да нарисува всички видове графики, можете да нарисува кръгове, триъгълници, цилиндри, куба, парабола, обиколката на успоредник, ос Y, ъглови биссектрисы, шишарки, куба и много други, с по-висока скорост.Защо не се опитате да откриете повече възможности заедно с детето си!

Идеални подаръци: Тези многофункционални линия може да се използва широко в различни случаи.Защо не изберете шаблони технически чертежи като подаръци за приятели, роднини, учители или съученици, за да изразят своята благодарност и грижа.Те ще бъдат много доволни от вашата доброта, и връзката ви ще се подобри.

Материал: пластмаса

цвят: Прозрачен

Съдържание на опаковката:

4 * многофункционална геометрична линия

2 * шаблон за кръг

2 * Транспортир

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение