Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

500 броя кръгли коледни стикери от крафт хартия на ролка, етикети Весела Коледа, стикери за малкия бизнес, стикери за запечатване на пликове.

 0

6.91лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w232994

H9EC 500 бр. кръгли коледни етикети в ролка от самозалепващи хартия от телешка кожа, етикети, стикери, коледни подаръци, гарнитури етикети

OOTDTY

Особености: изцяло нов и високо качество

Брой опаковки: Вие ще получите 500 броя / ролка коледни стикери.Количеството е достатъчно голям, за да ви помогне да изразят своите благословения на своите приятели и семейство.Следвайте впечатление на своите клиенти.

Два стила: Стикери от крафт-хартия, отпечатани на висококачествена бяла гланцирана хартия с красиви мотиви и стилни шрифтове.Има 2 стил, които можете да изберете според вашите нужди в опаковката.

Мощни етикети: В тези етикети с Коледа се използват висококачествени лепила, които трудно ще паднат.Наклейте коледни стикери за опаковки за стоки, кутии, парцел, пликове и дори разписки, за да изненадате своите приятели и семейството си.

Универсален ролка коледни етикети: му може да се приложи към всяко място, където се изисква стикер.Един добър инструмент за декориране и запечатване.Може да се използва за запечатване на опаковки от бисквити, хляб, бонбони, пликове, карти за подаръци и т.н. Просто повдигна го и го залепете с лепило, или може лесно да се свали, което е подходящо за дома, училищно и офис употреба.

Атмосфера: Тези коледни етикети създават празнична атмосфера на Коледа, като по този начин прави своя партия по-привлекателна и забавна.Те ще се зарадват на вашите приятели и семейството.

Спецификация: Материал: Залепваща стикер + Хартия

Размер: 2,5 см/3,8 см

Диаметър етикети: 2,5 см / 0,98 инча / 3,8 см / 1,49 инча

Пакетът включва: 500 бр. / Ролка Коледно етикети

забележка: 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение