Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

през цялата Свещник от Сърце За заплитането на Силиконовата Форма на Циментов Свещник Контейнер Гипсова Чаша за Свещи Форма за домашен интериор от смола

 0

10.95лв. 21.91лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w238852

Водещи елементи:

1. За многократна употреба форма: с помощта на тези за многократна употреба форма за свещници, направени от здрав силиконов материал, не е нужно да се притеснявате за скъсване или деформация.Издържат на високи температури, те запазват своята форма за дълго използване.

2. Опазване на околната среда: Нашите форми за свещници - идеален лек, годни за рециклиране и лесен за почистване на инструмент за вземане на свещници.Техните гладки повърхности осигуряват полирани изглежда на повърхността, безвредна за околната среда.

3. Безшевно распаковывание: Силиконова форма за резервирането се осигурява равномерно отопление и охлаждане, което ви позволява лесно извличане на изделия от формата, след като са напълно сухи.

4. Творческо забавление: ще обогатят своите умения за производство на свещи, с помощта на тези форми.Открийте възможности за създаване на невероятни работи и декорации за дома, за всеки случай.Творчески общувайте със семейството си и демонстрируйте своя новаторски подход.

5. Прекрасен подарък: идеален подарък за сватби, рождени дни, Коледа, Нова година или на други специални случаи.Изненадайте приятелите и семейството си уникален подарък.

Описание:

С лекота създавайте красиви свещи с помощта на нашите многократно форми за свещници с незалепващо покритие.Тези форми, предназначени за равномерно затопляне и охлаждане, са идеални за вземане на витрините на сватби и други събития.Насладете се на удобството на производството на собствен свещник с помощта на нашите качествени форми.

Спецификация:

1. Материал: силикон

2. Размер на продукта: (приблизително) 8,2 * 7,5 cm / 3,23 * 2,95 инча

Опаковъчен лист:

1 х силиконова форма за свещник

Забележка:

1. Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

2. Поради различни ръчни измервания, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж


Технически характеристики

  • Размер > 8.2x7.5x7.5cm
  • Форма > Цвете
  • Материал > Силиконова форма
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Форма за свещник

Коментари (0)

Добави мнение