Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Капки Акрилни Конци Дъски За Навиване На Нишки Бобина За Мулине Шевове Кръстат Бод Капки Мулине Бобина Органайзер За Мулине От Памук Кръстат Бод

 0

18.83лв. 37.68лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w239168

Лесно организирайте своите бродерия с конци, с помощта на нашите организаторите за вышивальных конци за еднократна употреба.Благодарение на пръстените за свързване от сплав си на конеца, ще остане распутанными и готови за следващото използване.Удобно да ги подреди за други шевни проекти, без излишни движения.

Заглавие: Конец за бродерия

Материал зъбни конци: акрил (моля, свалете защитното фолио от повърхността преди използване)

Цвят на зъбни конци: прозрачен

Размер на зъбни конци: 40*40*2.8 мм/1.57*1.57*0.11 инча

Диаметър на халки, пръстени: 5 см / 1,97 инча или 6,3 см / 2,48 инча

Списък:

12 * Капки акрилни конци

1 * халки

или

24 * Капки акрилни конци

1 * халки

или

30 * Дюзи за акрилни конци

1 * халки

Повече за продукта

1. Оптимизирано местоположение: С приставка за мулине да организирате вашите мулине, прежда и други конеца, за плетене никога не е било по-лесно.Тези капки за акрилни конци позволяват обяснявам си принадлежности и ги обозначават по номер на цвят.

2. Удобно и достатъчно: надстройка на своите аксесоари за бродерия с помощта на нашия богат организатор за конци за бродерия.Нашата дюза за зъбни конци осигурява достатъчно количество, за да отговори на всички ваши нужди в рукоделии.Във всеки комплект е включена метални халки за удобен и компактен организация.

3. Сила и издръжливост: Свързващи пръстени от здрава сплав и прозрачни акрилни конци за бродерия осигуряват надежден и устойчив на повреди възможност за съхранение за чист класификация на вашите вышивальных конци.

4. Помощ във вашите проекти за бродерия: Комплект за бродерия мулине е предназначен за отстраняване на объркването, което позволява на любителите на шевни лесно сортиране на мулине по цвят и вид.Този перфектен подарък за разкрасяване всяка игра в шиене и перфектни съпруги, майки и всички трудни жени.

5. Широко приложение: идеален за бродерия на кръстат бод, бродерия, занаяти собствените си ръце, или други шевни проекти, тази мулине, компактен и лесно да се съхраняват.


Технически характеристики

  • Тип на съхранение > Склад прежда
  • Номер на модела > Капки от акрилни нишки
  • Произход > Континентален Китай
  • Стил за съхранение > Стелажи за съхранение на
  • Тип продажба на едро > Да (> 50 бр.)
  • Тип комплект > no

Коментари (0)

Добави мнение